Fiúk, lányok szerintetek gáz ha valaki 17 évesen szűz?
Szerintetek gáz ha valaki 17 évesen szűz ? Vagy ti hogy vélekedtek róla ? Fiúk zavarna ha a barátnőtök még szűz lenne?
17/l
Leszarom mások véleményét, és nem kötöm mások orrára a szexuális életemet. Nem úgy megyek senkihez se oda, hogy "Szia, szűz vagyok".
Aki meg megkérdezi, az primitív, semmi köze hozzá, és elgondolkozom, hogy miért vagyok egy légtérben vele.
Mindenki akkor veszti el, amikor megfelelő partnert talál hozzá.
Ahhoz, hogy ez mikor következik be, ahhoz senkinek semmi köze.
egyáltalán nem gáz o.o
19 éves csaj vagyok én is, és a barátnőim is elmúltunk már 18 évesek mikor megtörtént az első
de ha nem találkoztam volna a szerelmemmel, akkor még mindig szűz lennék
az a ciki ha elsieted, nem vagy elég tájékozott, és ezzel egy csomó későbbi problémát okozol magadnak
Inkább legyen csak szűz, ha elém állnak két hasonló kaliberű csaj, csak annyi különbséggel hogy az egyik már "használt" a másik még új, nyílván az újat választanám
Sose tudnék nem arra gondolni hogy valakivel már b*szott, és még jól is érezte magát...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!