9-es, akkor mégis honnan választasz partnert? Az óvodából?
2013. jún. 10. 16:35
12/18 anonim válasza:
17 éves lány vagyok és szűz. Lett volna rá lehetőségem, hogy megtegyem, de vártam és várni is fogok a megfelelő alkalomra. Szerintem én csinálom normálisan.
2013. jún. 10. 16:37
13/18 anonim válasza:
11-es
Ez csak összehasonlítás, nyilván 20 évesen nem fogok már érintetlen nőt kapni, hacsak nem kérdezgetek
2013. jún. 10. 16:39
14/18 anonim válasza:
Augusztusban leszek 17,és a legtöbb,ameddig elmentem egy fiúval,a csók volt.(pedig nem kevés barátom volt már,lett volna lehetőség bőven) Szerintem egyáltalán nem gáz,engem legalábbis nem érdekel. Nekem nem az számít,hogy hány évesen vesztem majd el,mert ha nincs hozzá "megfelelő" ember,akkor se fogom bánni,hogy nem feküdtem le csak emiatt bárkivel,ha addig eltelik még 5-6 év is. :) Egyáltalán nem gáz,ha az lenne,akkor se foglalkoznék vele,mert ebből hülyeség divatkérdést csinálni.
2013. jún. 10. 16:45
15/18 anonim válasza:
Szerintem a szüzesség 20 fölött tartozik egyre inkább a kor előrehaladtával a gáz kategóriába. Én 18 voltam, mikor elvesztettem, de szerintem ha nem talált volna rám a szerelem, akkor most is az lennék.
19/L
2013. jún. 10. 17:02
16/18 anonim válasza:
17 évesen még abszolút nem gáz. Én lassan 27 vagyok, és még mindig szűz. EZ már inkább az.
2013. jún. 10. 17:26
17/18 anonim válasza:
Bár én még kisebb vagyok, mégis úgy gondolom, hogy ha valaki ezt úgy fogja fel, hogy gáz akkor annál komoly bajok vannak. Döntsd el magad, de ne azért feküdj le valakivel, mert gáznak mondják mások.
2013. jún. 13. 14:27
18/18 anonim válasza:
15-ös válaszoló(a 19éves lány):
"Szerintem a szüzesség 20 fölött tartozik egyre inkább a kor előrehaladtával a gáz kategóriába"
EZ NEM IGAZ!!!Attól, hogy szüzek vagyunk az sose gáz legyünk bármilyen idősek.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mikor szűz mindenki akkor veszti el a szüzességét amikor akarja és senkinek semmi joga emiatt lelúzerezni bárkit is. Mert aki ezért bárkit lelúzerez az csak saját magát tükrözi!!
Attól, hogy valaki szűz (legyen bármilyen idős is) az nem feltétlenül lúzer!!! Newton is szüzen halt meg és még se volt lúzer mert egy zseni volt!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!