Fiúk! Szűz vagyok, de a nőgyógyászom már bedugta az ujját a hüvelymbe?
Már miért akadna ki?Egy orvos volt és nem egy suttyó paraszt.
Komolyan mondom.Nagyon elkorcsosult egy világ,hogy eszébe jut ilyet megkérdezni
Fura nőgyógyászod van, csak nagyon indokolt esetben szoktak szüzeknél hüvelyi vizsgálatot csinálni.
Azért fájt, mert szárazon csinálta, szex közben remélhetőleg nedves leszel.
Amúgy, mint fú mondom: Piszkosul letojjuk, hogy meg van-e még a szűzhártyája egy lánynak, vagy hogy ujjazták-e már meg. A lényeg, hogy ne egy vagonnyi emberen legyen túl...
Egy ujjazástól még nem feltétlenül veszíted el a szüzességed. Sőt, valószínűleg a doki nem állt neki ki-be mozgatni az ujját benned és tágítani... :D
Ám én sem értem, hogy a vizsgálatot miért így végezte. A szüzeknél ez nem a végbélen keresztül történik? Mintha ezt hallottam volna...
Először is elég bunkó a doki, ha nem volt különösen nyomós indoka ennek a vizsgálatnak.
Másodszor addig szűz vagy, míg pénisz nem járt benned. A szűzhártya sporttolástól is átszakadhat, de van akinek játszótéren egy rosszul sikerült spárgától...
Ebből intelligens srác nem von le messzemenő következtetést.
Hogy a szűzhártyád milyen állapotban maradt, az egy külön kérdés, de meg tudod nézni magadnak. Ha szétnyitod a kisajkaidat egy tükörrel láthatod. Az ujjazás és a közösülés fájdalma ettől is függ, meg attól hogy mennyire nedvesedsz, és a srác mennyire óvatos.
Ha meg akarod nézni angol wikipedián hymen szócikkben találsz rajzokat kb. milyen formákat keress.
Jó vizsgálódást! ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!