Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Szűz vagyok, de a...

Fiúk! Szűz vagyok, de a nőgyógyászom már bedugta az ujját a hüvelymbe?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok,de már voltam nőgyógyásznál. Ha a leendő pasim ezt megtudja nem akad ki? Amikor a nőgyógyászom bedugta a mutatóujját akkor annyira fájt,hogy leg szivesebben üvöltöttem volna,vagy elsírtam volna magam. Nem fog fájni,ha a pasim megujjaz?
2013. máj. 29. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Már miért akadna ki?Egy orvos volt és nem egy suttyó paraszt.

Komolyan mondom.Nagyon elkorcsosult egy világ,hogy eszébe jut ilyet megkérdezni

2013. máj. 29. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
4%
akkor már nem vagy szüz
2013. máj. 29. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

Fura nőgyógyászod van, csak nagyon indokolt esetben szoktak szüzeknél hüvelyi vizsgálatot csinálni.

Azért fájt, mert szárazon csinálta, szex közben remélhetőleg nedves leszel.

Amúgy, mint fú mondom: Piszkosul letojjuk, hogy meg van-e még a szűzhártyája egy lánynak, vagy hogy ujjazták-e már meg. A lényeg, hogy ne egy vagonnyi emberen legyen túl...

2013. máj. 29. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Már nem vagy szűz édes kislányom. A leendő pasiról ne is álmodozzál, mert neked nem lesz, mert már nem vagy szűz, emiatt nem eladható lány vagy a piacon.
2013. máj. 29. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy ujjazástól még nem feltétlenül veszíted el a szüzességed. Sőt, valószínűleg a doki nem állt neki ki-be mozgatni az ujját benned és tágítani... :D

Ám én sem értem, hogy a vizsgálatot miért így végezte. A szüzeknél ez nem a végbélen keresztül történik? Mintha ezt hallottam volna...

2013. máj. 29. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Először is elég bunkó a doki, ha nem volt különösen nyomós indoka ennek a vizsgálatnak.

Másodszor addig szűz vagy, míg pénisz nem járt benned. A szűzhártya sporttolástól is átszakadhat, de van akinek játszótéren egy rosszul sikerült spárgától...

Ebből intelligens srác nem von le messzemenő következtetést.

Hogy a szűzhártyád milyen állapotban maradt, az egy külön kérdés, de meg tudod nézni magadnak. Ha szétnyitod a kisajkaidat egy tükörrel láthatod. Az ujjazás és a közösülés fájdalma ettől is függ, meg attól hogy mennyire nedvesedsz, és a srác mennyire óvatos.

Ha meg akarod nézni angol wikipedián hymen szócikkben találsz rajzokat kb. milyen formákat keress.

Jó vizsgálódást! ;)

2013. máj. 29. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi ilyesmiért kiakad, az balfsz.
2013. máj. 29. 17:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!