A húgom elvesztette a szüzességét de nagyon korán mit
lehetne tenni e helyzetben?
Figyelt kérdés
mert csak 13 éves és tegnap vesztette el és most nagyon fáj neki pisilni is nagyon nehezen tud. csak én tudok róla de 15 évesen én sem tudom mit kéne tenni ilyen helyzetben.
már én se vagyok szűz de nekem nem fájt , nem tudok neki tanácsot adni.Az lenne a kérdésem hogy mikor műlik neki ez a fájdalom el ? ugye nem kell vele orvoshoz menni mert a szüleink nem tudhatják meg!!
Nem értem minek kell terpeszbe vágni a lányok többségének magukat? De komolyan miért jó? Értéktelen vagy szüzen vagy mi? (szerintem ép fordítva) És ezt úgy mondom, hogy még én is csak s×ggdugónak számítok a 16 életévemmel. De legalább, ha tényleg oda kerül valaki, nem olyan hú de drága egy szerencsétlen gumi. (oszt csodálkozik néhány kislány, hogy "ribizlinek" titulálják, inkább járna be a tanórákra) Én 13 éves koromban kezdtem agresszíven görkorizni.
2013. jún. 10. 18:12
24/30 anonim válasza:
OMG!!! 13 évesen??!!!! Te jó ég!! Grat...Menjetek el mielőbb orvoshoz!!! Ez fontos, nem játék!! És el kell mondani a szüleiteknek!!! És ha terhes? Azt hogy fogjátok kimagyarázni?? Mellesleg 14 év alatt nem tiltja a törvény a szexet, észlények!!!????
2013. jún. 12. 12:50
25/30 anonim válasza:
ehhez nem tudok hozzászólni bocs..mert télleg elég gáz..de mi közé van a témának a cigánysághoz?? :o mért magyarok nem dughatnak ugyanúgy taknyos létükre? -_-" szerintem az szégyelje magát aki ilyen rasszista szöveggel nyomja az okos dumát.;)
2013. jún. 29. 14:16
26/30 anonim válasza:
Add el a hugod rabszolgának valami afrikai törzsfőnöknek. Ott aztán kaphat majd hosszu vastagokat :-)
2013. júl. 8. 00:24
27/30 anonim válasza:
A pasija hány éves?
Szüleitek engedik, hogy járjon valakivel?
Hol mikor sikerült elveszítenie? Este 10-re nem kell otthon lennie?
2013. júl. 17. 16:23
28/30 anonim válasza:
1.AZONNAL MONDJÁTOK MEG A SZÜLEITEKNEK!Remélem kaptok mindketten 2 jó nagy pofont is.
2.Nagyon gyorsan fordulajtok orvoshoz!!!
3.Mindketten szégyelljétek magatokat!!Talán gondolni kéne,nem széttárni a lábatokat!!Az a hozzáállás pedig,hogy a szüleitek semmiképp sem tudhatják meg,a lehető legrosszabb!!
2013. júl. 19. 18:01
29/30 anonim válasza:
Azóta mi történt, Kérdező? Jobban van már a húgod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!