Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz ha az öcsém előbb...

Az gáz ha az öcsém előbb elvesztette a szüzességét mint én?

Figyelt kérdés
3 évvel idősebb vagyok nála,és még sosem voltam nővel,de neki már sikerült. Szerinte ez ciki. Szerintetek is?

2012. szept. 12. 12:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem 12 éves az öcséd, akkor nem ciki szerintem.

A kisebbik bátyám megnősült, a nagyobbik még egyedülálló. Öt év különbség van köztük. Érezze cikinek?

A saját életed a saját tempódban megy, az öcsédé az övében. Ennyi erővel minden nálad fiatalabb sráchoz képest beégtél, aki már nem szűz. Hmm?

2012. szept. 12. 12:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez valami verseny?
2012. szept. 12. 12:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam,h ciki,hanem ő. Ezért gondoltam megkérdezem. Amúgy 20 vagyok,ő meg 17.
2012. szept. 12. 12:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Öcséd teljesen éretlen a kérdésben. De ha ez neki jó, hogy "bibibíí, nekem előbb volt nőm, mint neked", akkor hadd örüljön. Hagyd rá.
2012. szept. 12. 12:35
 5/15 anonim válasza:
Jajajj. Régebben az osztályon (iskolai, nem kórházi) belül cikizték egymást emiatt az ifjak... most eljutottunk oda, hogy már otthon is...
2012. szept. 12. 12:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem ciki.
2012. szept. 12. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:

Nagy ügy! Az én öcsém meg 2 évvel fiatalabb, de 10 éve van felesége, meg 2 gyereke van, bár az is igaz, hogy én is együtt vagyok egy lánnyal régóta. Ő ezt még nem vetette soha a szememre, de ez jelentős szerencse is a részéről... ;-)

Te meg mondd meg neki, hogy a te farkad nagyobb! - persze csak akkor, ha így is van... :-)

2012. szept. 12. 12:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Az életedben még sokat lehetsz nővel. Viszont el kell fogadnod hogy ő csajozásból sikeres te pedig más szempontból vagy vagy leszel az.
2012. szept. 12. 18:16
 9/15 anonim ***** válasza:

Az én (fél)öcsém is előbb elvesztette, mint a majdnem 5 évvel idősebb (fél)bátyja. (Öcsém 14,5 volt. A bátyja meg majdnem 22)

A párom 18 volt, mikor elvesztette (velem.)

A bátyja 3 és fél évvel idősebb, Ő 24 évesen vesztette el (feleségül is vette a lànyt.)

Nincs jelentősége ennek, hidd el...

2012. szept. 12. 19:50
 10/15 anonim ***** válasza:

9-es.

Ez aztán a bonyolult család.

Nem értem ki kinek a kije és mikor mi történt.

B***ki, ez durva! :)

2013. szept. 9. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!