Az gáz ha az öcsém előbb elvesztette a szüzességét mint én?
Ha nem 12 éves az öcséd, akkor nem ciki szerintem.
A kisebbik bátyám megnősült, a nagyobbik még egyedülálló. Öt év különbség van köztük. Érezze cikinek?
A saját életed a saját tempódban megy, az öcsédé az övében. Ennyi erővel minden nálad fiatalabb sráchoz képest beégtél, aki már nem szűz. Hmm?
Nagy ügy! Az én öcsém meg 2 évvel fiatalabb, de 10 éve van felesége, meg 2 gyereke van, bár az is igaz, hogy én is együtt vagyok egy lánnyal régóta. Ő ezt még nem vetette soha a szememre, de ez jelentős szerencse is a részéről... ;-)
Te meg mondd meg neki, hogy a te farkad nagyobb! - persze csak akkor, ha így is van... :-)
Az én (fél)öcsém is előbb elvesztette, mint a majdnem 5 évvel idősebb (fél)bátyja. (Öcsém 14,5 volt. A bátyja meg majdnem 22)
A párom 18 volt, mikor elvesztette (velem.)
A bátyja 3 és fél évvel idősebb, Ő 24 évesen vesztette el (feleségül is vette a lànyt.)
Nincs jelentősége ennek, hidd el...
9-es.
Ez aztán a bonyolult család.
Nem értem ki kinek a kije és mikor mi történt.
B***ki, ez durva! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!