Ne menjek diszkóba, ha félek a nemi betegségektől?
Figyelt kérdés
Csajozni szeretnék, és az a legjobb hely erre. De most ha egy csajjal képes lennék csókolózni akkor azt lehet más is megtette előttem. A szexről meg nem is beszélve aki így odaadja magát rögtön. Szűz vagyok, már nagyon kívánom a szexet, de tartok azért a betegségektől, főleg a halálosoktól.
Van egy seb számban, akkor így akár csók útján is elkaphatom pl. a HIV vírust?
18/f
2013. jún. 7. 11:57
1/13 anonim válasza:
ha nincs seb a szádban akkor elkaphatsz ezt azt csókkal, dehát emiatt nem lehet sose csókolózni senkivel. A nemi utón terjedő betegségek ellen ott a gumi amit amugy is mindneképp használj ha oda kerülsz. Ha ésszel élsz nemi életet nem lesz semmi gond nyugi.
2/13 A kérdező kommentje:
Értem én, de mégis más mondjuk első randin csókolózni mint közvetlen diszkóban egy kis táncolás után ismeretlenül. Nem?
2013. jún. 7. 12:03
3/13 ivilicious válasza:
ezért nem adtam egy pasinak sem csókot,se semmit buliban ! :)
4/13 A kérdező kommentje:
"ezért nem adtam egy pasinak sem csókot,se semmit buliban ! :)" akkor minek jársz diszkóba? oda dugni járnak az emberek, legalábbis ez az alapvető céljuk még ha nem is jön össze
2013. jún. 7. 12:10
5/13 ivilicious válasza:
buluzni jártam, már nem járok, kibuliztam magam:)
7/13 anonim válasza:
B.meg de hülye vagy....arra nem gondolsz h vannak olyan emberek is akik szórakozni mennek diszkóba és nem azért h dugjanak mert nekik van párjuk, nem ugy mint neked inkább keress egy csajt és rendesen szerezd meg,és ha nincs is vkinek párja akkor se biztos h azért megy oda......
8/13 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok! Az csak egy mellékes megjegyzésem volt, hogy sokan azért járnak le, persze nem mindenki.
2013. jún. 7. 12:16
9/13 anonim válasza:
Akivel randira mész annál sme tudhatod kivel és hány emberrel csókolózott már.... felesleges ezen aggódnod....
10/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor csajozzak nyugodtan? lehet a csók is meg a szex is óvszerrel, nem lesz bajom?
2013. jún. 7. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!