Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lennék? Sziasztok : ) 15,5 éves lány vagyok és még sose volt barátom még sose smároltam és persze így szűz vagyok sose járok diszkóba ( házibuliba igen)
Dehogy gáz! Ezt nem kell szégyellni, sőt, teljesen normális tinédzser vagy!
Képzeld, tegnap olvastam egyik évfolyamtársam ask.fm-es oldalát, és teljesen őszintén leírta a kíváncsiskodóknak, hogy még szűz, nem csókolózott, és nem is volt barátnője. Pedig egy igen helyes, fiúról van szó, akinek a személyisége is nagyon jó, és lassan 17 éves lesz. :)
Meg kéne már értenie mindenkinek, hogy ez teljesen normális.
Én pár hónappal időssebb vagyok nálad, teljesen egyet értek azza amit leírtát én sem akarok szerelem nélkül összejönni valakivel. Én is várok a szerelemre, de eddig még nem találtam meg álmaim rocker pasiját :)
Sok sikert kívánok neked, és örülök, hogy vannak még normális tinik is.
15/L
hallod...ismerőseim között van pár,akiknek már volt vagy 10 pasijuk legalább,15 évesek,és nem hiszem hogy mindegyikben,vagy akár a fele esetben is szerelemből jártak volna,tehát nyugi.
amit ők csinálnak az a gáz!
Én is ilyen vagyok csak még házibuliba se szoktam járni :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!