Szűz vagyok, és parázok, mi a teendő?
Ne félj nem leszel béna, az első alkalmakkor még úgysem tudja az ember mit kell tennie. Bízd rá magad a barátodra, ha szeretitek egymást, figyeltek egymásra és türelmesek vagytok és védekeztek, akkor minden rendben lesz.
Nem szoktál csak úgy délután elmenni hozzájuk vagy ő hozzátok? Nekem is így volt az első, mert nekem sem engedte anyum az ottalvás dolgot. Szóval nincs min aggódnod :)
Ad 1. Ha szeret téged, elfogad. Ne aggódj, nem fogsz bénázni, csak természetesen! Nem azonnal szexelni kell, előbb ismerjétek meg egymás testét, fedezzétek fel egymást, oldjátok fel a görcsöket, és élvezzétek.
Ad 2. Sosem értettem ezt a "nem aludhat nálad a barátod, de te se aludhatsz nála. A f@sz ugyanúgy feláll nappal is. Napközben nálatok vagy nála nem szoktatok lenni?
Első és legfontosabb: NE PARÁZZ!!!
Add át magad a dolgoknak és akkor minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!