Miért parázok azon, hogy elszakad a gumi?
Annyi sok mindenkénél,olvastam azt, hogy elszakadt :S
A barátommal mind a ketten szüzek vagyunk,kicsit rossz belegondolni, hogy mi lenne ha elszakadna...mennyire biztonságos ez a gumi dolog?
Tudom, hogy ez jobb mint a gyógyszer, mert ez a nemi betegségektől is véd. De tobb rosszat hallok sajnos a gumiról..mennyire biztonságos egyébként tapasztalat alapján a gumi óvszer?
Ha 2 óráig járatja valaki persze, hogy elszakad...
Ráadásul ilyen extravékony meg mindenféle óvszerekkel történik mindez.. Ha rendesen fel van húzva, és nem csak félig , meg nem húzgálja ki-be teljesen a péniszt akkor elég kicsi az esély hogy elszakadjon.. Fél órát simán bír a durex extra vékony, én azt használok és a barátnőm szereti a kemény szexet. 1x sem szakadt el, egy menet kb 15-20percig tart nálunk.
Csak a az gáz, hogy még én sem raktam ugye fel senkinek gumit, és szerintem ő sem...használt még :]
Annyit tudok hogy az elején azt a kis bigyót osszekell fogni amíg feltesszük. Hogy ne legyen benne levegő.
Az előttem lévő hozzászólónak csak gratulálni tudok...
Majd biztos emiatt hagyja el. Persze. Majd belejönnek mind a ketten!
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy nem az a fajta lány vagyok aki a tapasztalt pasikra megy,hanem szerelemből csinálja ....
Gratulálok, ezekhez a fantasztikus kommentekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!