Ilyen helyzetben mi legyen a teendő?
Most nem akarlak megserteni, de ha ahelyett, hogy ezen agyalnal, inkabb kimozdulnal, nagyobb esellyel tudnal kapni valakit. En is folyton gatlasos voltam, hogy ide nem megyek, mert nem nezek ki jol es rohogni fognak, oda nem megyek mert... Vegul beleuntam az egyedulletbe es kimozdultam, s mit ad Isten, rogton kaptam magamnak pasit. Szoval legy ferfi es kapd ossze magad.
Sok sikert.
De cserélnék egy "nyomi" sráccal úgy próbaképp, aki azt állítja, hogy nőként olyan egyszerű meg könnyű minden...
Ti szegény szerencsétlen srácok, általában semmit nem tesztek azért, hogy ez másképp legyen.
Na ha egy nő semmit nem tesz magáért, akkor úgy is néz ki, és biza akkor senkinek nem is fog kelleni... Még talán dugni sem...
Ez ilyen egyszerű. Ti abból indultok ki, hogy minden nő gyönyörűségesen szépnek születik, mert nem látjátok meg a nagy átlagot, aki földi halandóként jött a világra, és sokat kell tennie azért, hogy versenyképes legyen a cicamacákhoz képest...
De egy fullos csaj meg szerintem abszolút jogosan várja el, hogy a srác is annyit tegyen magáért, amennyit ő maga.
Én pont másképp látom.
Egy nő lehet akármilyen csúnya, mindig van esélye találni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!