Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért én vagyok az egyetlen...

Miért én vagyok az egyetlen olyan férfi a földön, akinek sose lesz barátnője?

Figyelt kérdés
25/F
2013. jún. 1. 14:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Sírjál bébi, imádom amikor sírsz.
2013. jún. 1. 21:44
 22/29 A kérdező kommentje:

,,15 évesen? Esküszöm nekem vonzóbb lenne egy 25 éves szűz, mint egy olyan aki 14-15 évesen már kúrogatott össze-vissza."

Pedig senkinek nem vagyok vonzó így, különben jönnének a felajánlkozó privát üzenetek lányoktól, nőktől.

2013. jún. 1. 22:36
 23/29 anonim ***** válasza:

"Miért én vagyok az egyetlen olyan férfi a földön, akinek sose lesz barátnője?"

Mert NEM VAGY FÉRFI. Ez ilyen egyszerű. Egy férfi sose adja fel, nem áll le hisztizni hogy úgyse fog menni hanem megy tovább a cél felé önmagát nem kímélve. Itt egy kikosarazás, ott egy elutasítás, de megy tovább a következőhöz mert tudja nagyon jól hogy csak a negatív élményekből lehet tanulni hogy aztán pozitívak is legyenek!

2013. jún. 1. 22:53
 24/29 A kérdező kommentje:
Túl sok negatív élmény inkább romba dönt, és ezek sose fognak pozitívhoz vezetni.
2013. jún. 1. 23:00
 25/29 anonim ***** válasza:

"Már kellett volna, hogy legyen, de hát basszus, kifutottam az időből. Egy magam fajta tapasztalatlan, és vén p*cs nem kell egy nőnek sem, ez köztudott."

Vén p.cs :D:D Na jó nekem már ebből egyértelmű hogy a kérdés kamu.

2013. jún. 1. 23:01
 26/29 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Csak k*b*szottul utálom már azt látni, hogy körülöttem szinte bárkinek lehet és van is barátnője, csak nekem nem.
2013. jún. 1. 23:03
 27/29 anonim ***** válasza:

"Miért lenne kamu?"

Mert még csak 25 évesek vagyunk (te is meg én is) bökd meg. Az ember jó esetben elél akár 100 évig is. Hátravan még életed háromnegyede te meg úgy csinálsz mintha már fél lábbal a sírban lennél. Röhej a köbön.

Alapvetően ez a baj veled (ha ez a kérdés kamu akkor azokkal akik ilyen - de valódi - kérdéseket írnak):

http://www.youtube.com/watch?v=ZbvgYPth8Dg

2013. jún. 1. 23:22
 28/29 LeftBehind ***** válasza:
Azért manapság már az a 25 év simán vehető az ember életének 1/3-nak. Elég nagy mázli kell ahhoz,hogy 75-80 éves korodra ne csak egy vegetáló félig üres héj legyél.
2013. jún. 2. 00:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát, fura, mert valamiért én sem kellettem eddig egynek sem, akinél bepróbálkoztam és már kezdemén is elhinni, hogy sosem lehet barátnőm. Szomorú, mert állítólag én még csak nem is vagoyk ronda, inkább átlagos, aranyos, bájos fiúka, sajnos kisfiús vonásaim tudom, hogy nem tesznek jó a lányoknál, mert nekik kigyúrt, magas, helyes, adonisz kell, ami én sosem lehetek.
2013. jún. 2. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!