Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi aki 1menettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki 1menettel letudja a szexet úgy hogy közben a barátnője is kielégül?

Figyelt kérdés
nem vagyok gyorstüzelő és mikor érzem h közel a pillanat h elsülnék akkor máshogy kényeztetem a barátnőmet de van hogy így is hamarabb elélvezek mint ő.persze akkor van 2.menet de az már nem ugyanaz.

2013. ápr. 4. 07:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van olyan csaj, akinek ha hozzáérsz a hátsó feléhez, már attól elmegy... meg se kell dugni... :)
2013. ápr. 4. 07:54
 2/11 A kérdező kommentje:
és hol llehet ilyet venni? :)
2013. ápr. 4. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Van ilyen férfi. De amelyik nem ilyen, az a menet után kézzel lábbal pótolhatja a hiányosságait. :) Amúgy ahány férfi, annyiféle szex, van amelyik sokáig bírja, de lassan, ráérősen dug (egy óra alatt se lesz orgazmusom tőle) van amelyik keményen tempósan dug, de csak rövid ideig bírja (éppen addig, hogy én még nem tudok elélvezni) és van a legjobb, amelyik keményen, tempót diktálva dug és sokáig bírja (az ilyen pasikat érdemes megtartani).
2013. ápr. 4. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

3. válaszoló!

"pótolja a hiányosságait"???? Véleményem szerint ha egy nő nem tud elélvezni, ez nem feltétlenül minden esetben a férfi kudarca, hiányossága, bénasága stb. Vannak olyan nők, akik szex közben nem tud lazítani (sőt, nagyon sokan így vannak vele), a hülyeség jár a fejükben, hogy "jaj, hájas a hasam, jaj, lehet azt gondolja, hogy kövér vagyok, jaj, kicsi/nagy a mellem.. meg ne lássa a pattanásaimat.. bla bla blaaa). Na, ilyen nőt aztán dughatsz akármilyen tempóban akármeddig, az életben nem fog elélvezni (a hülye feje miatt - már bocsi..).. 35L

2013. ápr. 4. 08:22
 5/11 anonim ***** válasza:
De most nem a frigid nőket vettük górcső alá, igaz? Most azt az alapfelállást néztük, ahol egy egészséges, orgazmusképes nő szexel a férfival. Ha a nőket is vizsgáljuk, az általam felvázolt 3 kimenetel helyett kb 20-at kellene nézni, mert így van, egy orgazmusra képtelen (az én olvasatomban ez egyenlő a saját testét, saját szexualitását nem ismerő) nőt akármeddig döngethetnek következmény nélkül.
2013. ápr. 4. 08:30
 6/11 anonim ***** válasza:
igen, van ilyen férfi. pl a férjem.
2013. ápr. 4. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Egy órát is simán bírok tempós menetben is, de ha elélvezek kell pár óra, míg újra tudok szex-szelni. A párom persze előttem már eljut az orgazmusig.

26F

2013. ápr. 4. 08:58
 8/11 anonim válasza:
Nem a szex mennyisége,hanem a minősége számít..
2013. ápr. 4. 10:25
 9/11 anonim válasza:
Az eddigi 3 kapcsolatomból minden lány 1 menet alatt kb 5x elélvezett... Áltlában addig tart a szex, amíg azt nem mondják, hogy "nem birom tovább".. :D
2013. ápr. 4. 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, van. F.
2013. ápr. 5. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!