Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért én vagyok az egyetlen...

Miért én vagyok az egyetlen olyan férfi a földön, akinek sose lesz barátnője?

Figyelt kérdés
25/F
2013. jún. 1. 14:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Rendben,fürödj csak az önsajnálat bűzös mocsarában,DE mikor esik már le a magadfajtának az,hogy ameddig ez a rinya megy addig semmi nem fog változni és ezzel is csak az időt pocsékoljátok valamint a kedves válaszolók idegeit tesztelitek?
2013. jún. 1. 15:08
 12/29 anonim ***** válasza:
Amíg nem mondtál le róla, addig nem lehetetlen, válts taktikát, változtass módszert. Az meg, hogy szűz vagy, nincs a homlokodra írva.
2013. jún. 1. 15:08
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen, más csúnya férfiaknak se lehet.
2013. jún. 1. 15:21
 14/29 anonim ***** válasza:

Akkor keseregj szánalmasan és tényleg szűz agglegényként éled az életed.

Pont ma volt egy kérdés, hogy a nők miért írnak válaszokat itt úgy ahogy pont az ilyen jellegű kérdésekre.

MErt szánalmas amit csinálsz, és ez nagyon nem tetszik nekik. Bármit mondanak, meg se halljátok, csak úsztok tovább az önsajnálatban.

De folytasd csak. Nekem mindegy. Én ma ugyanúgy hazamegyek a barátnőmhöz, jól megdugom, kielégítjük egymást minden létező módon és élünk boldogan.

2013. jún. 1. 15:22
 15/29 anonim ***** válasza:
én meg az egyetlen olyan nő.
2013. jún. 1. 15:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyomorék vagy és nem azért,mert még nem vesztetted el,hanem azért,mert itt sír a szád.
2013. jún. 1. 15:34
 17/29 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy itt nyavalyogsz meg sajnáltatod magad, nézz magadba inkább, és változtass! Ne várd a sült galambot...
2013. jún. 1. 16:09
 18/29 anonim ***** válasza:
gyűrűű.. az egyetlen.
2013. jún. 1. 18:12
 19/29 anonim ***** válasza:

15 évesen? Esküszöm nekem vonzóbb lenne egy 25 éves szűz, mint egy olyan aki 14-15 évesen már kúrogatott össze-vissza.

Nézz magadba, változtass azon ami szerinted nem jó, és kezdeményezz. Siránkozásból nem is lesz barátnő.

2013. jún. 1. 20:18
 20/29 anonim válasza:
Az igazi probléma az, hogy a hozzáállásod alapján az egész életed hasonló szinten mozoghat. Ha itt rinyálsz, mert nincs csajod, valszeg a munkahelyen is csicskás vagy, félsz az emberektől, sanszos, hogy kevés ember bír komolyan venni. Persze ezen még mindig lehetne változtatni, de mivel csak sírsz, továbbra is áldozat leszel minden téren.
2013. jún. 1. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!