Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Komolyan a nőgyógyászom vette...

Komolyan a nőgyógyászom vette el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok,de irattam fel fogamzásgátló gyógyszert,mert rendszer volt a mensim. Én nem mondtam neki,hogy szűz vagyok ezért rákszűrést csinált kacsával. És mondtam neki,hogy ez nagyon fáj erre bedugta az ujját is. Miféle orvos ez? Amikor hazajöttem volt pár csepp a bugyimon. Ugye ezt nem azt jelenti,hogy ő szakította ki a szűzhártyám egy kb 60 éves ronda képű öregember? Azóta teljesen magam alatt vagyok. 18 vagyok
2013. jún. 1. 07:45
 1/10 anonim ***** válasza:
lol
2013. jún. 1. 07:48
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Szűz attól valaki, hogy nem járt benne hímtag!
2013. jún. 1. 07:48
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Igaza van az előttem szólónak. Attól szűz valaki,ha még nem teremtett szexuális kapcsolatot.

Tampontól is átszakadhat a szűzhártya.

Ezen ne izgulj.

Normális orvos vizsgálat előtt kikérdez megkérdezi még azt is,szűz vagy e még,pont a vizsgálat miatt.

Lépj túl rajta,sok nőnek van rossz élménye a nőgyógyásznál,olyan mint a fogászat.Kellemetlen de muszály!

2013. jún. 1. 08:00
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
De. Ez azt jelenti, hogy ő szakította át a szűzhártyádat, de ettől még szűz maradsz...
2013. jún. 1. 08:16
 5/10 anonim ***** válasza:
10%

ha nem FAKE kérdés, akkor még lehet h direkt is csinálta az öreg doki, h élvezkedjen egy kicsit, és ha nő lennék, és nem mennék nőgyógyászhoz!

sztem megalázó, ahogy ismeretlen ott felnyúl neked, olyan dolgot csinál, amit a párodnak is egy jó idő után engedsz meg az ismerkedésnél, és erre egy vadidegen előtt, parancs szóra levetkőzöl és szétteszed a lábad....

2013. jún. 1. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

Most már halálosan unalmas vagy! Mit kattogsz ezen még mindig, és még hány kérdést írsz ki?

Szűz vagy, amíg nem dugtak meg, ennyi. Ha meg nem mondtad a nődokinak, hogy még nem feküdtél le senkivel, akkor ne sipákolj, mert normálisan vizsgált. Ja, hogy fájt... ez van, legközelebb szólj előre, és akkor análisan csinálja.

Egyébként azért dugta be az ujját, hogy megbizonyosodjon, nincs-e szervi eltérésed, nem azért fáj-e.

2013. jún. 1. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:

kedves 5-ös válaszoló,igen,nem kellemes,nyilván a lányok sem élvezetből járnak oda,de megnézném a fejedet ahogy benyögi a csajod hogy nemi beteg vagy nem járt szűrésre és kiderül hogy méhnyakrákja van,ha meg terhes lesz akkor te leszel az első aki elküldi a nőgyógyászhoz hogy minden rendben van-e

a szűzhártyád átszakadhatott,de az is lehet hogy csak béna volt és felsértett,viszont a helyedben keresnék egy másik orvost,akinél én voltam elsőnek az is egy balf*sz volt aki sz*rt arra hogy mit és hogy csinál

2013. jún. 1. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:

10 évesen biciklizés közben szakadt át a szűzhártyám...

Az orvosi vizsgálat meg ugyan kellemetlen, de része a női létnek... keress egy emberségesebb orvost. Bár kellemetlennek akkor is kellemetlen a vizsgálat, de attól még egész más, ha normális az orvos.

2013. jún. 1. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
18 évesen több eszed lehetne.
2013. jún. 1. 12:17
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Utolsót osztom..

A szűzhártyád tamponhasználat vagy sportolás közben is átszakadhat... Akkor a sport vette el a szüzességed? Használd az agyat könyörgöm!

Akkor veszted el a szüzességed, ha nem aktusba kezdesz egy férfival,vagyis beteszi a péniszét a puncikádba!

Bár az orvos elég hülye lehetett, ha nem kédezte meg, hogy szűz vagy-e, mert akkor más módon vizsgálnak meg.

2013. jún. 1. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!