Van két 12 éves barátnőm, az mindkettőnek 13 éves pasija van. Az egyikőjük tulajdonképpen idén el akarja veszteni a szüzességét, és kezdi belerángatni a másik (normálisabb) barátnőmet is. Hogyan beszéljem őket le róla?
Nekem is volt egy ilyen barátnőm , de örülök hogy már csak VOLT. Körülbelül annyi idős voltam , mint te amikor ez a lány volt a "legjobb" barátnőm. Felejtsd el őket, buták hozzád képest. "Madarat tolláról , embert barátjáról" egy csomóan azt hitték, hogy én is olyan vagyok mint a barátnőm és mindig lekur*ázták, aztán megismertek és rájöttek, hogy nem vagyunk ugyanolyanok. Hidd el, ha nem tudod lebeszélni őket róla, akkor hagyd meg őket az ő szintjükön. Neked meg lehetnének hasonló morálú barátnőid.Nagyon szép, hogy így foglalkozol velük (én is ugyanezt csináltam) de csak pazarlod az idődet az ilyen kis pic*ákkal.
15/l
Nem hinném
És nem kamu kérdés
Nekem volt pasim volt ilyen aki minden áron le akart fektetni, hát nem sikerült neki.
Szerintem ne próbáld meg lebeszélni őket úgyis a saját fejük után mennek, de ha megteszik és lesz valami bajuk akkor légy együtt érző és mond meg nekik ,hogy te előre szoltál!!
Nekem is van az ismerőseim között egy olyan pár aki ebben a felállásban tolja 12L / 19F . Volt egy kis betekintésem a sexuális életükbe és hát az durva volt amit ott olvastam illetve mesélt a fickó. Csak egy két gondolatot írok a beszélgetésből. - Hallod xy-ke ha legközelebb talizunk hanyagooljuk már a popómat mostanában már nem volt olyan jó.
- Téged nem zavart a "fenekedből" a szádba dolog :$
Na szóval azért próbáltam kicsit átfogalmazni,hogy szalonképes legyen a dolog de ez szerintem BETEG!
Haverom mesélte,hogy lent voltak náluk és ott vette ki az ágyon a pisztolyt és bevette a szájába míg a haverom codozott.Azt hozzáteszem mindketten normális családból származnak és nem indián utánzatok. Az egyikőjük faterja rendőr és semmit sem selyt a dologról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!