Van két 12 éves barátnőm, az mindkettőnek 13 éves pasija van. Az egyikőjük tulajdonképpen idén el akarja veszteni a szüzességét, és kezdi belerángatni a másik (normálisabb) barátnőmet is. Hogyan beszéljem őket le róla?
én már csak egyet tudok érteni, nincs semmi új amit elmondhatnék, esetleg az, hogy nem tudom tudják-e de 14 év a min. korhatár a szexhez.. amúgy ez a társadalom tényleg ennyire megbolondult? 12/13 évesen elveszteni a szüzességet? én szégyellem hogy ilyenek a kortársaim (kinek nem inge ne vegye magára). és az, hogy szólsz a szüloknek nem biztos, hogy segít, nem lehet tudni, hogy mennyira vannak otthon odabent.. mindenesetre egy próbát megér. de ha nem sikerül lebeszélni oket akkor hagyd a fenébe. mondjuk majd nagyot néznek ha 13 évesen szület gyerekük. na mindegy. ezen már nem lehet segíteni.
13/L
"nekem van 1 barátnőm, ő 12 éves és 25 éves pasija van és már tavaly elvesztette a szüzességét"
figyi nem tudod véletlen a srác nevét, címét esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!