Van olyan weboldal ahol találok olyan lányt aki szűz és elveszíteni? Akár 1 alkalmi szex
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 22:15
11/17 anonim válasza:
Te istenverte gyökér...nem tudom, hogy most a poén kategóriába szántad ezt...De nem tudom milyen alapon gondolod, hogy lányok akik még sosem szexeltek pont egy vadidegennel akarják elveszteni. Menj be a VII. VIII. kerületbe és keress pár cigány luvnyát hátha beleegyeznek. Miért élnek ilyen emberek...le kéne ütni az összes ilyet...
13/17 anonim válasza:
van olyan oldal.
az a neve, hogy facebook!
14/17 anonim válasza:
Nem is értem, te ezt mégis hogy gondolod?
A szűz lányoknak hónapokig kell udvarolni, mire beadják a derekukat, mégis mi a fenéért hirdetnék magukat a neten, hogy vadidegeneknek adják oda magukat?
"Akár egy alkalmi szex". Hogy te milyen nagylelkű vagy, hogy akár még ezzel is beéred.
15/17 anonim válasza:
Hát ezt szépen megfogalmaztad :D Na de azért felfogtam. Egy szűz lány nem neten akarja megismerni a szüzessége ellopóját illetve nem alkalmi szexben. LEgalábbis én nem, és az ismeretségi köröm sem.
16/17 anonim válasza:
:DDD ez nagyon beteges. Hátesetleg nézz külföldi oldalakat.:DD
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!