Vannak még olyan pasik/srácok, akiknek nem okoz gondot ha a lány még szűz?
Figyelt kérdés
20/L2013. máj. 30. 18:44
21/23 anonim válasza:
Miért lenne baj? Az én barátnőm is szűz volt, amikor megismerkedtünk.
Ha valaki "nem akar ezzel bajlódni", azt kerüld el messzire, mert nem te kellesz neki, hanem a tested.
Remélem találsz majd egy - esetleg szűz- srácot, aki szeret, és figyel rád, ő örülni fog neki.
22/23 anonim válasza:
Kb. két hónapja vesztettem el. Sokan látták bennem a lyukat, de azokat elhajtottam, vártam az igazira, aki egy tapasztalt srác, és nem zavarta a dolog, mindenben segített, türelmes volt, nem erőltetett semmit.
Aki pedig ilyen miatt elhajt, az balfsz és csak a tested akarja.
24L
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kommentet, pozitívan csalódtam. :) Akkor nincs mit tennem, várok a megfelelő személyre.
2013. máj. 31. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!