Vannak még olyan pasik/srácok, akiknek nem okoz gondot ha a lány még szűz?
Figyelt kérdés
20/L2013. máj. 30. 18:44
11/23 anonim válasza:
Aki így fogalmaz, hogy nem akar bajlódni veled, pedig még csak 20 vagy, na azért szerintem nem is kár. Nehogy már egy komoly kapcsolatba ez ne férjen bele.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most h tudom, még vannak ilyen pasik, jobb kedvem lett. Majd jön valaki, akinek így jó leszek. :)
2013. máj. 30. 18:55
13/23 anonim válasza:
Nincs értelme, a kérdésed nem a problémádról szól. Ha azt kérdezted volna, hogy ez miért jelent gondot néhány férfinak, akkor értelmes lenne a kérdés, amire hasznos válaszokat is kaphatnál, de ez így bugyutaság.
14/23 A kérdező kommentje:
Igazad van, rosszul tettem fel a kérdést. Attól elmondhatod a véleményedet.
2013. máj. 30. 18:58
15/23 anonim válasza:
Lehet hogy akkor nem maga a szüzesség volt a probléma veled. De ezt így nem tudhatjuk. Vagy csak rossz pasikat fogtál ki eddig
16/23 anonim válasza:
Aki ezért ejt az nem szeret. Semmi gond nincs azzal hogy szűz vagy, inkább becsülni kéne, mint tehernek érezni! Sok sikert!
17/23 anonim válasza:
Akkor nekik csak szexre kellettél volna. Most komolyan.. ha már tök jól elvagytok, kedvelitek egymást, megvan az összhang, aztán elmondod, hogy szűz vagy, és a srácnak erre az a reakciója, hogy nem akar veled bajlódni.... :/ Komolynak induló kapcsolatnál ennek szerintem nem kéne szakítóoknak lennie.
18/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy velem lenne a baj. Nem vagyok zárkózott, szívesen bulizok, szórakozok és könnyen ismerkedem, közvetlen vagyok az emberekkel. Csak eddig egy kapcsolatom se jutott el addig, hogy elveszítsem. Ezek szerint eddig rossz helyen keresgéltem.
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 30. 19:06
19/23 anonim válasza:
Szerintem nem gond, ha szűz vagy, az meg hülyeség, hogy nem akarnak veled bajlódni. Hát ez a legjobb, a saját igényeidhez tudod alakítani a lányt :D 26F Bár az én korosztályomban már kevés a szűz lány, de én is egy 20 éves lányba vagyok szerelmes, és örülnék ha kiderülne, hogy szűz, bár volt már barátja.
20/23 anonim válasza:
vannak akik szeretik, vannak akik elfogadják és vannak akiket taszít.... én azt hiszem az 1.be tartozom b:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!