Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan pasik/srácok,...

Vannak még olyan pasik/srácok, akiknek nem okoz gondot ha a lány még szűz?

Figyelt kérdés
20/L
2013. máj. 30. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki így fogalmaz, hogy nem akar bajlódni veled, pedig még csak 20 vagy, na azért szerintem nem is kár. Nehogy már egy komoly kapcsolatba ez ne férjen bele.
2013. máj. 30. 18:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most h tudom, még vannak ilyen pasik, jobb kedvem lett. Majd jön valaki, akinek így jó leszek. :)
2013. máj. 30. 18:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Nincs értelme, a kérdésed nem a problémádról szól. Ha azt kérdezted volna, hogy ez miért jelent gondot néhány férfinak, akkor értelmes lenne a kérdés, amire hasznos válaszokat is kaphatnál, de ez így bugyutaság.
2013. máj. 30. 18:56
 14/23 A kérdező kommentje:
Igazad van, rosszul tettem fel a kérdést. Attól elmondhatod a véleményedet.
2013. máj. 30. 18:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy akkor nem maga a szüzesség volt a probléma veled. De ezt így nem tudhatjuk. Vagy csak rossz pasikat fogtál ki eddig
2013. máj. 30. 18:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezért ejt az nem szeret. Semmi gond nincs azzal hogy szűz vagy, inkább becsülni kéne, mint tehernek érezni! Sok sikert!
2013. máj. 30. 19:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nekik csak szexre kellettél volna. Most komolyan.. ha már tök jól elvagytok, kedvelitek egymást, megvan az összhang, aztán elmondod, hogy szűz vagy, és a srácnak erre az a reakciója, hogy nem akar veled bajlódni.... :/ Komolynak induló kapcsolatnál ennek szerintem nem kéne szakítóoknak lennie.
2013. máj. 30. 19:02
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy velem lenne a baj. Nem vagyok zárkózott, szívesen bulizok, szórakozok és könnyen ismerkedem, közvetlen vagyok az emberekkel. Csak eddig egy kapcsolatom se jutott el addig, hogy elveszítsem. Ezek szerint eddig rossz helyen keresgéltem.

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. máj. 30. 19:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, ha szűz vagy, az meg hülyeség, hogy nem akarnak veled bajlódni. Hát ez a legjobb, a saját igényeidhez tudod alakítani a lányt :D 26F Bár az én korosztályomban már kevés a szűz lány, de én is egy 20 éves lányba vagyok szerelmes, és örülnék ha kiderülne, hogy szűz, bár volt már barátja.
2013. máj. 30. 19:26
 20/23 anonim ***** válasza:
vannak akik szeretik, vannak akik elfogadják és vannak akiket taszít.... én azt hiszem az 1.be tartozom b:P
2013. máj. 30. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!