Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Férfiak! 20 éves szűz lány...

Férfiak! 20 éves szűz lány "titkát", hogy reagáljátok le?

Figyelt kérdés
20 éves öntudatos,okos,vonzó magabiztos lány vagyok. Voltak már rövidebb kapcsolataim, de sajnos soha nem jutottunk el a lényegi részig mert vagy az illetővel voltak problémák, vagy pedig szakítanom kellett (gyökeres életmódbeli változás, egyetem, külföd - munka stb.) Nincs önbizalom hiányom és tudom kezelni a férfiakat. Én vagyok az a "típus" akinél ledöbbennek, amikor elmondom, hogy még érintetlen vagyok. Az előjátékkal nincsenek gondjaim (sőt). Az utóbbi időben annyi idiótával találkoztam, hogy se szeri se száma. A kérdésem az lenne, hogy ismerkedek egy tőlem 5 évvel idősebb sráccal, akivel szóba került a szex, és volt egy megállapítása, miszerint szakított már nővel (10 évvel volt idősebb a nő tőle!!) azért mert nem volt jó a szex. Természetesnek tartom, hogy jó szex nélkül nem működik egy kapcsolat. Nem attól félek, hogy annyira rossz lennék az ágyban, hanem attól hogy fogja vajon lereagálni ha elmondom a kis titkomat? Vélemény Elsősorban FÉRFIAK válaszát várom.
2013. máj. 27. 00:25
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
szerintem nem kell tartanod attól hogy eldob élvezni fogja az érintetlen puncithogy bevezethet téged eldőként a titkos fogásokba hogyan csináld azt amit akkor kell praktikák stb:))és neki is jó lessz szerintem az hogy ő neked az első aki megdug:) Élvezd ennyi
2013. máj. 28. 19:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Én szintén örülnék egy ilyen csajnak :D
2013. máj. 28. 20:04
 23/24 anonim válasza:

Sajnálom, h ennyi barom, talált meg.Nyilván kétesélyes a dolog (sajnos), h miként reagálják le a férfiak ezt a nagyon kényes témát.Nekem rossz tapasztalatom van, pedig 21 voltam amikor rebegő szempillákkal bevallottam, h én még szűz vagyok. És én a nászéjszakán szeretném. Nem mintha nem lett volna jelentkező. A reagálás a cipőfelpróbálós poén volt. Pedig esküvő volt kitűzve és nem 5 évvel volt idősebb. Értem én a viccet, csak nem ebben.Amúgy még ő volt megsértődve, amikor szakítottam vele, többek között emiatt is.

Remélem, h te nem jól jársz. 38/N

2013. jún. 11. 08:46
 24/24 anonim válasza:

Az előző vagyok

*Nem így jársz

:)

2013. jún. 11. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!