Férfiak! 20 éves szűz lány "titkát", hogy reagáljátok
le?
Figyelt kérdés
20 éves öntudatos,okos,vonzó magabiztos lány vagyok. Voltak már rövidebb kapcsolataim, de sajnos soha nem jutottunk el a lényegi részig mert vagy az illetővel voltak problémák, vagy pedig szakítanom kellett (gyökeres életmódbeli változás, egyetem, külföd - munka stb.) Nincs önbizalom hiányom és tudom kezelni a férfiakat. Én vagyok az a "típus" akinél ledöbbennek, amikor elmondom, hogy még érintetlen vagyok. Az előjátékkal nincsenek gondjaim (sőt). Az utóbbi időben annyi idiótával találkoztam, hogy se szeri se száma. A kérdésem az lenne, hogy ismerkedek egy tőlem 5 évvel idősebb sráccal, akivel szóba került a szex, és volt egy megállapítása, miszerint szakított már nővel (10 évvel volt idősebb a nő tőle!!) azért mert nem volt jó a szex. Természetesnek tartom, hogy jó szex nélkül nem működik egy kapcsolat. Nem attól félek, hogy annyira rossz lennék az ágyban, hanem attól hogy fogja vajon lereagálni ha elmondom a kis titkomat? Vélemény Elsősorban FÉRFIAK válaszát várom.
A szóba került kifejezést azért használom, mivel kevesebb időnk van találkozni, mind2-en dolgozunk és még mellette tanulok is. Csakhogy tisztázzuk a félreértéseket: egyenrangú partnerek vagyunk a sráccal értelmileg. Nem vagyok a szó szoros értelmében vett tapasztalatlan nő, csupán igényes és megválogatom a partnereim :)
2013. máj. 27. 00:48
12/24 anonim válasza:
Szerintem az a normális reakció, ha örül a feje, hogy így megbízol benne és őszinte vagy vele(ha az vagy, én nem tudhatom).
2013. máj. 27. 01:04
13/24 anonim válasza:
engem sosem hozott lázba a szűziesség téma. Nem is akartam sosem "felbontani az üdítőspalackot". Persze biztos nagyon romantikus meg minden egyéb, hiszen én is nehezen tudtam elszakadni attól a lánytól akivel az elsőm volt, de nem biztos hogy az a legjobb, vagy neked való, akivel az első történik, és ez nem is válogatás kérdése, mert mi férfiak nagyon nem szeretjük amikor egyes lányok "tesztelgetnek" minket hogy mennyi türelmünk van. A szexet egyesek annyira túlerőltetik, meg túlmisztifikálják, hogy teljes mértékben elfelejtik hogy miért is jó, és amikor jön az akció akkor becsődölnek, mert erős a nyomás és egyik fél sem tud ellazulni, meg kivetkőzni az "öntudatos" önmagából.
2013. máj. 27. 01:14
14/24 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék sem a túlmisztifikálás sem a tesztelgetés eshetősége nem áll fenn. Tehát nem a 15-17 éves kategória aki várja a herceget. A becsődöl dolog meg 2 emberen múlik, hogy mennyire vannak összhangban.
2013. máj. 27. 01:27
15/24 anonim válasza:
Hamvas Béla válasza:
Szűzies. Távolról sem abban a bántóan immorális értelemben, ahogy a morálfilozófia, és nem olyan brutálisan irreális értelemben, ahogy az orvos használja. A szűziesség nem fiziológiai állapot, és nem függ semmiféle elváltozástól. Ahol szűziesség van, ott nem lehet elvenni és nem lehet elveszteni.
Hogyan lehet a szerelemben elveszteni? Éppen akkor veszti el, ha nincs szerelem. Nincs szűzies szerelem? Amelyik üde és gondtalan. Egyszerű és tiszta. Olyan, mint a nyírfa.
Szerintem nem gond ha elmondod. Hívd fel a figyelmét hogy szerenéd ha az is maradna.
aztán hogy ő lesz-e az első neked az majd kiderül. mindenesetre biztosan nagy élmény maradsz neki és ő neked még akkor is ha nem maradtok együtt.
2013. máj. 27. 10:24
17/24 ivilicious válasza:
nem értem,hogy ennek miért kell titoknak lennie! ....miért nem lehet simán elmondani? annyira túlkomplikál mindenki mindent!
2013. máj. 27. 12:09
18/24 anonim válasza:
Ha a megfelelő időben, és megfelelően mondod el, akkor sztem nem. Úgyértem, amíg randizgattok, ismerkedtek, nincs annyira bensőséges viszony, addig sztem alapból semmi köze hozzá, nem a barátnőd, nem haverod, nem is anyukád. De ehhez őt kell ismerned, a pasik is szeszélyesen tudnak reagálni erre a témára. Attól függ mennyire vagy rá szuggesztív hatással: volt csajom, aki szűz volt, és szinte kapartam a falat, hogy megkaphassam, de volt aki mindenben tapasztalt volt, és nem mozgatott meg annyira. Ahogy kiveszem a szavaidból, Neked sem lenne ellenedre, hogyha megtörténne, nem amiatt vagy még szűz, mert félsz, hanem mert nincs kedved minden jöttment idiótának odaadni. És ez jó, nem a félelem motivál, hanem az önbecsülés. Sztem ezt érezni fogja. Sok sikert vele! :)
24/f
2013. máj. 27. 14:24
19/24 A kérdező kommentje:
köszönöm az építő kritikát :) igen valóban így van :)
2013. máj. 27. 18:38
20/24 anonim válasza:
Ha még van szűzhártyád, akkor az első alkalomnál úgyis kiderül a férfi számára, ha már nincs (pl. aktív sport vagy tampon helytelen használata miatt), akkor meg rajtad múlik, hogy utólag el akarod-e mondani.
Ha a férfiember szűk puncijú, kellemes megjelenésű fiatal hölggyel találkozik, akkor számára a szex már csak jó lehet, tehát igazából tanulnod csak magadnak kell. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!