Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz vagyok, hogy...

Szerintetek gáz vagyok, hogy állandóan otthon vagyok, és csak sajnáltatom magam, hogy nem kellek egy csajnak sem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 10:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem találj magadnak olyan hobbit, amihez nem kell társaság. Én is csak így tudok kimozdulni itthonról, nekem sincsenek barátaim, sőt barátnőm sem volt soha. Bár nekem a külsőm miatt.
2013. máj. 26. 10:15
 12/23 A kérdező kommentje:
nekem se valami szép a külsőm. sőt
2013. máj. 26. 10:16
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen. Ez így gáz.
2013. máj. 26. 10:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

nem az gáz hogy otthon ülsz, hanem hogy sajnáltatod magad.

nekem sincsenek barátaim de az az igazság, hogy k.rva jól elvagyok emberek nélkül. 1-2 azért akad akivel néha lehet inni, bár a másik közeli városban.

csinálj valamit, amitől jó kedved lesz. mondjuk én szoktam otthon házi chips-et csinálni, meg kül. kajákat főzni, sütni és aztán élvezettel felzabálom.

kb. egész nap zabálok.

így is colos vagyok, nem látszik, de most ez a hobbim.

azelőtt meg ajtódíszeket csináltam.

ne csajokkal foglalkozz hanem magaddal, legyél önző, halmozd az élvezeteket, azt ha látják rajtad az örökös kielégült fejet máris vonzóbb leszel. komolyan.

22/L

2013. máj. 26. 11:21
 15/23 A kérdező kommentje:
én sok mindent csinálok otthon. de attól nem jobb a kedvem.
2013. máj. 26. 11:24
 16/23 anonim ***** válasza:

Az gáz, hogy sajnáltatod magad. Otthonról baromi nehéz ismerkedni.

24 párkapcsolatban élő osztálytársam közül talán csak egyetlen egy ismerkedett a neten, nekik párkapcsolatuk van. A többiek szalonnasütések, házibulik, baráti összejövetelek, disco-k, koncertek alkalmával ismerkedtek meg a párjukkal.

Én is otthonülő vagyok, de én nem is nagyon szeretek eljárni, csak nyáron 1-szer 2-szer, na meg az a 2 hét nyaralás keresztanyáméknál. :) Inkább kockulni, rajzolni szeretek, itthon tornázni vagy ha kimozdulok, akkor a faluban biciklizni.

Nem vagyok ronda (annyira), és mégis csak egy pasi próbálkozott még be, de ő sajnos nem jött be úgy nekem, meg sokallottam is a korát, pedig láttam rajta, hogy ő nem használna ki. (16 évesen volt ez, ő akkor volt 22)

Na meg van egy különleges ember az életemben, aki sajnos még nem a barátom, de szerintem az lesz, mondjuk őt is egy számítógépes játék kapcsán ismertem meg.

SZÓVAL, TÖK TERMÉSZETES, HA ILY MÓDON NINCS SENKID. Csak ne sajnáltasd magad, mert az már nem.

17/L

2013. máj. 26. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:
16. szóval, aki neten ismerkedett, annak TÁVkapcsolata van, bocsi. XD
2013. máj. 26. 11:48
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom milyen csodát vársz. Majd beesik az ablakon valami csaj, aztán boldogan éltek...?

Nem tetszik a szitu? Emeld fel a segged és változtass a helyzeten. Keress munkát máshol, költözz el, mozdulj ki, valami. Az önsajnálattól még soha senkinek nem lett jobb, hidd el.

De benned már legalább felmerült, hogy veled van a probléma, és nem mindenki más a hülye, első lépésnek már ez is valami. Csak haladj szépen tovább!

2013. máj. 26. 15:22
 19/23 anonim ***** válasza:

PErsze, hogy gáz. Egy ilyen lusta ember kinek kellene ? Volt értelme ennek a kérdésnek ?

19/N

2013. máj. 26. 15:50
 20/23 A kérdező kommentje:
nem sok
2013. máj. 26. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!