Szerintetek gáz vagyok, hogy állandóan otthon vagyok, és csak sajnáltatom magam, hogy nem kellek egy csajnak sem?
nem az gáz hogy otthon ülsz, hanem hogy sajnáltatod magad.
nekem sincsenek barátaim de az az igazság, hogy k.rva jól elvagyok emberek nélkül. 1-2 azért akad akivel néha lehet inni, bár a másik közeli városban.
csinálj valamit, amitől jó kedved lesz. mondjuk én szoktam otthon házi chips-et csinálni, meg kül. kajákat főzni, sütni és aztán élvezettel felzabálom.
kb. egész nap zabálok.
így is colos vagyok, nem látszik, de most ez a hobbim.
azelőtt meg ajtódíszeket csináltam.
ne csajokkal foglalkozz hanem magaddal, legyél önző, halmozd az élvezeteket, azt ha látják rajtad az örökös kielégült fejet máris vonzóbb leszel. komolyan.
22/L
Az gáz, hogy sajnáltatod magad. Otthonról baromi nehéz ismerkedni.
24 párkapcsolatban élő osztálytársam közül talán csak egyetlen egy ismerkedett a neten, nekik párkapcsolatuk van. A többiek szalonnasütések, házibulik, baráti összejövetelek, disco-k, koncertek alkalmával ismerkedtek meg a párjukkal.
Én is otthonülő vagyok, de én nem is nagyon szeretek eljárni, csak nyáron 1-szer 2-szer, na meg az a 2 hét nyaralás keresztanyáméknál. :) Inkább kockulni, rajzolni szeretek, itthon tornázni vagy ha kimozdulok, akkor a faluban biciklizni.
Nem vagyok ronda (annyira), és mégis csak egy pasi próbálkozott még be, de ő sajnos nem jött be úgy nekem, meg sokallottam is a korát, pedig láttam rajta, hogy ő nem használna ki. (16 évesen volt ez, ő akkor volt 22)
Na meg van egy különleges ember az életemben, aki sajnos még nem a barátom, de szerintem az lesz, mondjuk őt is egy számítógépes játék kapcsán ismertem meg.
SZÓVAL, TÖK TERMÉSZETES, HA ILY MÓDON NINCS SENKID. Csak ne sajnáltasd magad, mert az már nem.
17/L
Hát nem tudom milyen csodát vársz. Majd beesik az ablakon valami csaj, aztán boldogan éltek...?
Nem tetszik a szitu? Emeld fel a segged és változtass a helyzeten. Keress munkát máshol, költözz el, mozdulj ki, valami. Az önsajnálattól még soha senkinek nem lett jobb, hidd el.
De benned már legalább felmerült, hogy veled van a probléma, és nem mindenki más a hülye, első lépésnek már ez is valami. Csak haladj szépen tovább!
PErsze, hogy gáz. Egy ilyen lusta ember kinek kellene ? Volt értelme ennek a kérdésnek ?
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!