Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges olyan, hogy egy...

Lehetséges olyan, hogy egy fiú számára egy idő után már túl késő egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

még harminc alatt :) persze mindig is akartam (20 éves korom fölött), komolyan lelki beteg is voltam e miatt. Most lenne talán lehetőség, erre úgy érzem, hogy "mégsem kell".

Lehet, hogy elkéstem?

2013. máj. 24. 14:16
 1/7 ASOT ***** válasza:
Nem! Nem késő semmire sem.
2013. máj. 24. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
nem késtél el, csak beijedtél ... szedd össze magad
2013. máj. 24. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
ezt a mégsem kell dolgot a 14-16éves csajok szokták csinálni mikor beijednek. légy férfi
2013. máj. 24. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Időd nem lesz rá a meló mellett.

Ha csóró helyen dolgozol akkor azért mert ent rohadsz 8-12 órát, ha meg sok pénezesen akkor meg azért mert hajtanod kell különben nincs zsé.

2013. máj. 24. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:

A fiatal évek már nem térnek vissza, és sajnos a diákszerelem kimaradt az életedből, pedig csodálatos, főleg 12-15 éves korban. (Mielőtt elítéltek, nem igazi kapcsolatra gondolok, lehet ez titkos szerelem is vagy pár pusziból álló akármi, lényegtelen)

Az viszont, hogy késő lenne, nem hiszem. Ha viszonzott a szerelem, akár még 70 évesen is lehetsz BOLDOG.

Ha sok negatív dolog történik velem, akkor panaszkodom, kesergek, sírok, bunkóbb válaszokat írok gyakorin(xDD), de amint történik valami jó, boldoggá válok akár egy pillanatra is, nekem egyszerűen FELÜLÍRJA a sok rosszat. :)

17/L

2013. máj. 24. 14:31
 6/7 A kérdező kommentje:
igen! "Beijedek" ez a helyes...
2013. máj. 24. 14:32
 7/7 ASOT ***** válasza:
Ne parázz már öreg! Nem nő vagy akire 30 éves kora körül vagy 30+1-2 évesen azt mondják rá hogy kifutsz a terhességből a szülésből már késő lesz 30 fölött vagy körül szülnöd.
2013. máj. 24. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!