Ugye szűz vagyok még? Ugye az vagyok még?
Figyelt kérdés
A barátom és én pettingeltünk.De ne gondoljatok durva dolgokra.Nem ültem rá a makkra,hanem csak arra a hosszúkás részre, amin rajta volt a bőr.Nem tudom, hogy eltudjátok-e képzelni.Mondhatni s barátom elfektette azt, és én csak arra a részre ültem ahol bőr van és nem a makk. Egyszer sem ment el vagy ilyesmi, és előváladékot pedig nem éreztem,meg sehogy sem mehetett be oda,hisz nem érintkeztek. Akkor ugye nem vagyok az? Kérlek ne nézzetek hülyének, mert tényleg aggódunk. Tudjuk, hogy ez nem volt semmi de akkor is. Stresszelek. És késik a menstuációm. De akkor gondolom a stressz miatt van, ugye?2013. máj. 24. 11:32
21/25 anonim válasza:
Nem vagytok terhesek, csak tudatlanok. Legkozelebb tessek pontosan tudni h mit csinaltok, mielott neki alltok valaminek...
22/25 anonim válasza:
ha ez nem kerül a napiszarra akkor semmi.
23/25 anonim válasza:
1. Rohadt fiatalok vagytok az ilyenhez
2. Azt se tudjatok mirol van szo ezen a teren
3. A menstruaciod azert kesik mert stresszelsz
4. Es ha egyszer nem volt behatolas akkor szuz vagy es nem vagy terhes.
24/25 anonim válasza:
Az elején a barátod azt mondta,11 és 13 évesek vagytok,utána te azt mondtad(írtad) h 17. Most akkor mennyi?
Nem vagy terhes és szűz vagy. De ha 11éves vagy,sztem még ezzel a fura pettinggel is várhatnál
25/25 A kérdező kommentje:
azt sem tudom ki volt az a srác, aki írt -.- nem hozzám tartozik, mindegy..
2013. júl. 31. 01:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!