Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye szűz vagyok még? Ugye az...

Ugye szűz vagyok még? Ugye az vagyok még?

Figyelt kérdés
A barátom és én pettingeltünk.De ne gondoljatok durva dolgokra.Nem ültem rá a makkra,hanem csak arra a hosszúkás részre, amin rajta volt a bőr.Nem tudom, hogy eltudjátok-e képzelni.Mondhatni s barátom elfektette azt, és én csak arra a részre ültem ahol bőr van és nem a makk. Egyszer sem ment el vagy ilyesmi, és előváladékot pedig nem éreztem,meg sehogy sem mehetett be oda,hisz nem érintkeztek. Akkor ugye nem vagyok az? Kérlek ne nézzetek hülyének, mert tényleg aggódunk. Tudjuk, hogy ez nem volt semmi de akkor is. Stresszelek. És késik a menstuációm. De akkor gondolom a stressz miatt van, ugye?

2013. máj. 24. 11:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az normális, hogy egy Karthágó szám jutott eszembe a kérdésről? :D
2013. máj. 24. 12:05
 12/25 anonim ***** válasza:

Azt hiszem az emberi hülyeséget tényleg mindig lehet fokozni.Azt se tudod,hogy a barátodnak mijére ültél rá,de már nyomjátok a pettinget.Hát gratulálok!

Akkor veszíted el a szüzességed,ha a barátod átszakítja a szűzhártyád.Terhes pedig valószínűleg nem vagy.

2013. máj. 24. 12:29
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Ráültél a srác kinyúlt fitymájának végire. Na annak azt tényleg sok értelme van xD
2013. máj. 24. 12:44
 14/25 A kérdező kommentje:
Istenem. Tisztában vagyok a dolgokkal basszus. Ha tudnátok, hogy mit csináltunk, akkor higgyétek el ti sem tudnátok normálisan megfogalmazni ezt a kérdést. Ja és nem vagyunk felelőtlenek. Szűz vagyok még :) És nem hiszem, hogy ez felelőtlen lett volna ha még szűz vagyok, és nem ültem ODA. Csupán egy egészséges aggódásom van. Szerintem inkább aggódjak egy ilyen miatt és tegyem fel hülyén a kérdést mint, hogy hopp kiderülne, hogy nem vagyok szűz, és a tetejében még talán terhes is vagyok. Ti meg csak a fejemhez vágtok minden szart, meg utaltok arra, hogy primitív vagyok, holott nem is ismertek. Egy kérdésből mindenki leszűr mindent. Hogy buták vagyunk, felelőtlenek és hasonlók. Ismertek minket? 17 évesek vagyunk és 1 éve vagyunk együtt, és most először csináltunk ilyesmit.Hogy miért? Mert nem vagyunk felelőtlenek:) Csak egy kérdést tettem fel, ha nem is a legjobb megfogalmazásba(ezt beismerem),és egy normális igen vagy nem választ vártam rá. Köszönöm aki megtette, de a többség inkább ássa el magát. Bunkó rosszindulatú népség:D Ja igen, most én is úgy mondtam, hogy a többséget nem is ismerem. Klassz érzés, nem? :)
2013. máj. 24. 13:20
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Inkább a wc mellé üljél a pumpára ne a barátod hosszúkás részire.
2013. máj. 24. 13:33
 16/25 A kérdező kommentje:
Miért szerinted úgy sokkal jobb? Bocsi nem szeretném követni a példádat :) De ha neked úgy megfelelőbb,akkor egészségedre!
2013. máj. 24. 14:00
 17/25 anonim válasza:

Nem vagy terhes és szűz vagy...ne foglalkozz ezekkel az idiótákkal :) sokan tényleg eltérnek a kérdéstől és inkább elítélnek pedig semmi joguk nincs hozzá mert NEM ISMERNEK...az az ő dolguk hogy mit csinálnak!!!

egy jó tanács tényleg nézz kicsit utána a dolgoknak nem rosszindulatból csak szerintem segítene

2013. máj. 24. 19:52
 18/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) végre egy normális ember:) utána fogok, és tényleg köszönöm! :)
2013. máj. 25. 09:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem milyen hosszúkás részre gondolsz? :D
2013. máj. 26. 00:33
 20/25 Synesztro ***** válasza:
25/F tehát ha jól értem. A párod a hátán feküdt, a farka gondolom álló helyzetben égnek meredt az ágyékára, és te úgy ültél rá, nem pedig bele. Hogy mindenkinek érthető legyen amire gondolok, te nem így: "T" hanem így:"=" ültél rá, vagyis szó szerint rá ültél, de nem bele ugye? Mert ennél jobban már én sem tudom illusztrálni, vagy megfogalmazni, hacsak úgy nem, hogy nem 90 fokban bele, hanem párhuzamosan rá ültél, és gondolom mozogtál is fel le rajta egy kicsit petting közben, hogy úgymondjam "csúszkáltál rajta" fel és le egy kicsit. Amennyiben ez a helyzet, akkor tuti hogy szűz vagy még, mivel behatolás nem történt, és az is 100%, hogy nem lehetsz terhes sem, a mensid pedig egész más miatt késik, akár idegesség, akármi más, miatt, egyébként akkor se biztos hogy terhes vagy, ha éppen kimaradna 1 teljes ciklus, előfordulhat, hogy nem volt peteérés, ennyi az egész, bár ilyenkor erősen javaslok azért egy nőgyógyászati rendelésen való megjelenést, bizti ami bizti;D
2013. máj. 26. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!