Szerintetek hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
14 vagyok barátom 16....és szóba kerültek olyan dolgok mint például jó lenne ha amikor üres lenne a házuk felmenni hozzá. Holnap leszünk 1 hónaposak. Konkrétan a téma hogy feküdjünk le még nem jött szóba.De ha szóba jönne én hajlanék rá.Persze csak gumival. Érettnek gondolom magamat.(és tudom most jön az hogy csak gondolom)de nem tényleg,belegondoltam mi van ha elszakad vagy baj lesz..felkészültem a következményekre.Tehát a lényeg az lenne hogy hülyeség lenn 14 évesen lefeküdnöm vele,mert én ugy érzem tényleg szeret.A témát fel se hozta,szóval ha ki akart volna használni már megtette volna.Tudom hogy suliba ribancnak tartanának de én szeretem és ez engem nem érdekelne mert az én dolgom2013. máj. 20. 14:29
11/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!