Szerintetek hülyeség lenne?
Szerintem 14 évesen alapból nem kéne szexelni...ha más most elkezded nagyon hamar kiégsz.
Amúgy meg ha nem hozta fel, lehet h ő viszont nem gondolkodik ilyesmiben...
Felkészültél a következményre? Mi felkészültél arra h teherbe ess, vagy mi? :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Jaj te kis érett. És ha teherbe esel akkor egyedül felneveled a gyereked a semmiből? Szüleid ilyenkor hol vannak? Kéne neked két jó nagy pofon apádtól, akkor már nem lennél ennyire érett.
Nem kell kapkodni. Tudom, hogy elvált szülők mellett, akik szarnak a kölök fejére, nagyobb igénye van arra, hogy legyen valaki mellette, aki simogatja, átkarolja, törődik vele, stb. Ha _tényleg_ szeretnétek lefeküdni, hát lelketek rajta, de mi lenne, ha nem fejest ugranátok? A hosszú csókolózások, ölelések, ágyon hempergések ruhában is tök izgalmasak tudnak lenni (nem prédikálásból mondom, saját tapasztalat), már ha a másikkal való intim együttlét a lényeg és nem csak a dugás. Ha nem elég, akkor még mindig ott van a pettingelés is ruhában/ruhátlan...
Aranyszabály: ne kapkodj.
Terhesség: Lehet, hogy te azt hiszed, hogy fel vagy készülve... bár meg ne haragudj, ezt kétlem... engem 18 évesen szült anyám és érettebb fejjel mondta, hogy utólag jópár dolgot máshogy csinált volna nevelésemmel kapcsolatban... 14 évesen, még magát is csak éppen hogy ismeri az ember (akármit is hisz magáról), mit szeretne, mit gondol magáról, mit gondol a világról, stb. És akkor hol van itt az egzisztenciális rész, a "piszkos anyagiak" vagyis hogy miből lesz a babának ruhája, kajája, miből lesz neked kajád, ruhád, hogy fogsz tanulni közben, aztán esetleg továbbtanulni, aztán milyen melókat találsz magadnak...
És aztán ott van még az, hogy vajon a fiúd mit gondol arról, hogy 16 évesen apa lesz? Hidd el nekem, ő igen valószínű, hogy szívinfarktust kapna ettől. Szóval még ha érettnek is gondolod magad, legyen meg benned az az érettség is, hogy a másikra is gondolsz, hogy vajon ő is elég érettnek tartja-e magát, és hogy szeretné-e ezt a dolgot...
Nem kell kapkodni.
De ha mégis marhára nem bírjátok ki, hogy egymásban legyetek minden testtájon, akkor elő az óvszerrel, ne könnyelműsködjetek, sokan ráfaragtak már az eltúlzott vagányságra...
"itthon tényleg nem figyelnek rám"
- Ez mit jelent konkrétabban, miben nyilvánul meg? (ha nem vagyok indiszkrét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!