Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hülyeség lenne?

Szerintetek hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
14 vagyok barátom 16....és szóba kerültek olyan dolgok mint például jó lenne ha amikor üres lenne a házuk felmenni hozzá. Holnap leszünk 1 hónaposak. Konkrétan a téma hogy feküdjünk le még nem jött szóba.De ha szóba jönne én hajlanék rá.Persze csak gumival. Érettnek gondolom magamat.(és tudom most jön az hogy csak gondolom)de nem tényleg,belegondoltam mi van ha elszakad vagy baj lesz..felkészültem a következményekre.Tehát a lényeg az lenne hogy hülyeség lenn 14 évesen lefeküdnöm vele,mert én ugy érzem tényleg szeret.A témát fel se hozta,szóval ha ki akart volna használni már megtette volna.Tudom hogy suliba ribancnak tartanának de én szeretem és ez engem nem érdekelne mert az én dolgom

2013. máj. 20. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 14 évesen alapból nem kéne szexelni...ha más most elkezded nagyon hamar kiégsz.

Amúgy meg ha nem hozta fel, lehet h ő viszont nem gondolkodik ilyesmiben...

Felkészültél a következményre? Mi felkészültél arra h teherbe ess, vagy mi? :S

2013. máj. 20. 14:31
 2/11 Buborék Fejü ***** válasza:
100%
Nem értem miért akarod ennyire hallani tölünk, hogy akkor feküdjetek le. Mert nagyon gyözködsz minket...
2013. máj. 20. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Jaj te kis érett. És ha teherbe esel akkor egyedül felneveled a gyereked a semmiből? Szüleid ilyenkor hol vannak? Kéne neked két jó nagy pofon apádtól, akkor már nem lennél ennyire érett.

2013. máj. 20. 14:39
 4/11 A kérdező kommentje:
én nem győzködni akarok senkit,igen valószínűleg ő nem gondolkodik rajta,én csak fel akarok készülni rá hogy mit egyek ha szóba kerül.....igen lehet hogy terhes leszek de én megbízok benne,mert szeretem,a szüleim? hát a szüleim szétváltak és azóta kb. mindketten szarnak rám....de ezt ugyis ha arra kerül a sor megbeszéljük és várni fogok vele mert még alig vagyunk együtt ,csak min lehetőséget akartam megkérdezni hogy hülyeség lenne-e
2013. máj. 20. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem kell kapkodni. Tudom, hogy elvált szülők mellett, akik szarnak a kölök fejére, nagyobb igénye van arra, hogy legyen valaki mellette, aki simogatja, átkarolja, törődik vele, stb. Ha _tényleg_ szeretnétek lefeküdni, hát lelketek rajta, de mi lenne, ha nem fejest ugranátok? A hosszú csókolózások, ölelések, ágyon hempergések ruhában is tök izgalmasak tudnak lenni (nem prédikálásból mondom, saját tapasztalat), már ha a másikkal való intim együttlét a lényeg és nem csak a dugás. Ha nem elég, akkor még mindig ott van a pettingelés is ruhában/ruhátlan...

Aranyszabály: ne kapkodj.

Terhesség: Lehet, hogy te azt hiszed, hogy fel vagy készülve... bár meg ne haragudj, ezt kétlem... engem 18 évesen szült anyám és érettebb fejjel mondta, hogy utólag jópár dolgot máshogy csinált volna nevelésemmel kapcsolatban... 14 évesen, még magát is csak éppen hogy ismeri az ember (akármit is hisz magáról), mit szeretne, mit gondol magáról, mit gondol a világról, stb. És akkor hol van itt az egzisztenciális rész, a "piszkos anyagiak" vagyis hogy miből lesz a babának ruhája, kajája, miből lesz neked kajád, ruhád, hogy fogsz tanulni közben, aztán esetleg továbbtanulni, aztán milyen melókat találsz magadnak...

És aztán ott van még az, hogy vajon a fiúd mit gondol arról, hogy 16 évesen apa lesz? Hidd el nekem, ő igen valószínű, hogy szívinfarktust kapna ettől. Szóval még ha érettnek is gondolod magad, legyen meg benned az az érettség is, hogy a másikra is gondolsz, hogy vajon ő is elég érettnek tartja-e magát, és hogy szeretné-e ezt a dolgot...

Nem kell kapkodni.

De ha mégis marhára nem bírjátok ki, hogy egymásban legyetek minden testtájon, akkor elő az óvszerrel, ne könnyelműsködjetek, sokan ráfaragtak már az eltúlzott vagányságra...

2013. máj. 22. 14:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Tudom nem is fogom csak arra gondoltam hogyha felmerülne a téma..akkor hülyeség lenne-e....meg ha meg lefekszünk akkor óvszer mindenképp lenne anélkül semmiképp nem feküdnék le vele....csak az a baj hogy itthon tényleg nem figyelnek rám de azt persze tudják hogy barátommal vagyok ,és kb. azt mondják hogy ne találkozzak vele kb. megtiltják...és mivel szeretem a srácot ezért mindig ki kell találnom valamit pl: barátnőméknél vagyok,tanulunk,filmet nézzük vásárolunk de kifogyok az ötletekből
2013. máj. 22. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:

"itthon tényleg nem figyelnek rám"

- Ez mit jelent konkrétabban, miben nyilvánul meg? (ha nem vagyok indiszkrét)

2013. máj. 23. 11:01
 8/11 A kérdező kommentje:
hát kb. apám egész nap nem is látom csak kajakor...anyámmal bő 2 hónapja nem beszéltem...de amint elmondtam a barátomat egyből figyel :/
2013. máj. 23. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Tegyél ahogy szeretnél, a női megérzés nem biztos hogy csal. Anyám szülei is elváltak, apai nagymamám meg apám gyerekkorában megözvegyült. A szüleim házassága kb. 2 hónappal a megismerkedésük után megköttetett és 42 éve együtt vannak.
2013. máj. 23. 17:19
 10/11 A kérdező kommentje:
szóval ha ugy érzem akkor nem lenne nagy hülyeség..mármint érted fiatal vagyok blablabla
2013. máj. 23. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!