Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki a rossebkarika találta ki...

Ki a rossebkarika találta ki azt, hogy a szüzességet már tizenéves korban el kell veszteni?

Figyelt kérdés

Életem során akármerre mentem, mindig ugyanazt a rutin kérdést hallottam: kúrtál már? Szűz vagy még? Most 24 éves vagyok, és még mindig ugyanez megy. De miért? Hány ember élete múlik azon, hogy szűz vagyok-e vagy sem? És ez amúgy is, nem magánügy? Minek kell elkapkodni?

Pedig tapasztalataim szerint amúgy sem egészséges, mert megrontja az elmét (egyre több, és extrémebb kell), és szenvedélybetegséget okoz (függőséget). Már régen úgy a 846374758476374858-ik kérdésnél én karba font kézzel eldöntöttem, hogy csak azért sem kell nekem ez az egész ragyavert ökörség, a biokémia köré font mámoros marhaság, mint párkapcsolat.

Pedig néha, főleg a strandon szinte felgyullad az ágyékom, ha azokat a bikinis csajokat nézem, de ez az egész cirkusz elvette a kedvemet az egésztől.

Pedig annyi értelmesebb dolgot tehetnénk, mint a szex. Például tömegmészárlásokat. Annak nagyobb értelme van, mint ennek az erkölcstelen feltételnek.

2013. máj. 18. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
"kell" vagy "nem kell", sokan elvesztik, és ennek tényleg... mi értelme? tényleg nem jó. van hátránya, nem kevés, amikről a kérdező is írt.
2013. máj. 18. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:

a kérdezőnek igaza van abban, hogy minél előbb kezdi valaki annál "(egyre több, és extrémebb kell)", ezért jön az, hogy mindig valami új kell, eljutnak extrémebb dolgokig, aztán váltás

amúgy a tömegmészárlás és a szex között kéne választani, azért ne haragudj az utóbbi nekem élvezetesebb, mivel az első az borzasztó, a másik meg örömforrás N

2013. máj. 18. 22:27
 13/21 anonim válasza:
mèszàrolj akkor. ennyi
2013. máj. 18. 22:41
 14/21 anonim ***** válasza:
wtf
2013. máj. 18. 22:51
 15/21 Noydra ***** válasza:

Hát ez gyönyörű. Azt állítod, elment a kedved az egésztől, mikor hozzá sem kezdtél, illetve benne sem voltál...

Igen, lehet hogy ezt neveli a mai társadalom, de attól még nem feltétlen 100%ban rossz, ha valaki elveszti tizenévesen... Úristen meg milyen problémákat okoz... Rengeteget. -.-

Nagyon gyenge kifogás a sikertelenségre, illetve egy értelmetlen kérdés kiírására. Tömegmészárlás... Jó ég. Hogy lehet ezt kihozni a szüzességből?!

Agyban bajt okoz az elvesztése tizenévesen? Hát látom mit okoz az ellenkezője. Egyáltalán nem hazudtoltad meg magadat, Gratulálok!

2013. máj. 18. 23:57
 16/21 anonim válasza:
Én egyezek veled teljes mértékükben! Én tizenéves vagyok,de még szűz...és mi a baj velem?! Semmi! Miért baj az, ha még szűz az ember?!-.-
2013. máj. 19. 12:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de csak az idióták szemében számít az hogy szűz vagy még avagy sem. Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem, de rohadtul nem lettem tőle jobb / szebb / okosabb/ gazdagabb vagy bármi, se anyagi se szellemi "haszna" nem volt. Az, meg hogy kit hogy "ront" meg a szex, függ az illető szexuális szokásaitól, libidójától, partnereitől és neveltetésétől na meg sok mástól.
2013. máj. 19. 22:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom ,de 17 éves kor fölött már ha akarod elvesztheted csak ne 13-14 évesen...

Attól ,hogy neked 24 évesen még nem jött össze attól még nem kell mérgelődni...

Ja amúgy egyet értek.

2013. máj. 19. 23:31
 19/21 Demon128 válasza:
Szerintem a legtöbb ember így gondolja DE NEM KELL MINDENKINEK MONDANI HOGY MÉG SZŰZ VAGY!ha megkérdik mond azt hogy MAGÁN ÜGY!!!!!!!!!
2013. júl. 5. 08:00
 20/21 anonim válasza:
Te valami agy károsult vagy?? Fordulj orvoshoz.
2013. júl. 19. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!