szerintem akkor veszítse el egy lány a szüzességét amikor készen áll rá. Ha pl összejön valakivel 13 évesen és 14 éves koráig együtt vannak akkor miért ne feküdhetnének le? de persze ismerek olyat is aki 17 évesen se készült fel rá, mert nem olyan környezetben van vagy nem foglalkozik a pasikkal, nem ismer olyat akivel vagy nem is volt még olyan komoly kapcsolata. szóval szerintem nem a kortól függ. nekem még nem volt olyan kapcsolatom és még szűz vagyok. 14/L
2013. máj. 19. 00:07
12/15 anonim válasza:
Talán azért utolsó,mert egy 13-15 sőt a legtöbb 16 éves is lelkileg,értelmileg és testileg is éretlen a szexhez,és a tini kapcsolat nem abból áll,hogy hű ismerjük egymást x hónapja dugjunk mert olyan menő,meg annyira szerelmesek vagyunk, a szexuális élethez kell érettség,kell rendes mély érzelem és egyik sincsen meg egy 13-16 éves lánynál,de pláne nem 13-14 évesen.
2013. máj. 19. 08:47
13/15 anonim válasza:
felso - nincs!
also - 17 ! ha mar valaki elhatarozta hogy megteszi akkor legyen eregt testileg es lelkileg is! Es persze az sem elfelejtebdo, hogy mindrnt tudjon, hogyan es mit kell tenni a kovrtkezmenyek ellen !
szemely szerint en 18 evesen meg nem vesztettem el, mert szamomra fontos az elso alkalom!
2013. máj. 20. 09:14
14/15 anonim válasza:
A normális az lenne, ha a felek a házasságon belül vesztenék el a szüzességüket. Ez a mai romlott világban teljesen mást diktál. Én a keresztény erkölcs szerint élek, még szüzen. 19/F
2013. máj. 21. 10:33
15/15 anonim válasza:
Felső korhatár az biztos, hogy nincs. Az alsót nem igazán tudom meghatározni, de egy 17-18-at mondanék, noha ezzel sem értek teljesen egyet. A szüzesség elvesztése szerintem inkább ahhoz kötött, hogy a két fél mennyi ideje ismeri egymást, milyen nagy a szerelem, a bizalom köztük. Érzelmek nélkül én biztos, hogy nem szeretném elveszteni, majd csak akkor, ha találkozok erre megfelelő partnerrel, akit szeretek, és ő viszont szeret.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!