Szerintetek mi az alsó és felső korhatár a szüzesség elvesztésére?
Figyelt kérdés
Ti mikor veszítettétek el? Nem bántátok meg, ahogy és amikor történt? Kort,nemet légyszi írjatok!!!
20L
2013. máj. 18. 12:45
2/15 anonim válasza:
Ha elég értelmes hozzá az illető... Nem mellesleg a társa is.
3/15 anonim válasza:
Felső nincs.
Alsó: Szerintem a 16-ot érdemes megvárni.
4/15 A kérdező kommentje:
De a sokaknál mégis a "nyomás" miatt alacsonyabb lett a korhatár... rájönnék szívesen, hogy miért...
2013. máj. 18. 12:58
5/15 anonim válasza:
Alsó: 17
Felső nincs.
Én 18 éves vagyok, még mindig szűz.
L
6/15 Vackorka válasza:
Ha mai világot veszem figyelembe, aki 15év alatt veszti el, arról megvan a véleményem, de aki 18év felett is szüz, őt meg igenis nagyra becsülöm ;) 23 F
7/15 anonim válasza:
Felsőnek nem látom értelmét.
Alsó meg nehéz kérdés, minimum, hogy ne legyen kiskorú...Legyen lelkileg is minél érettebb, tudja, hogy mit akar, mit vár a másiktól, a szerelmet meg már csak félve merem megemlíteni. Az biztos, hogy nem örülnék, ha pl. 16 évesen már rohanna a lányom annak idején elveszíteni a szüzességét.
8/15 anonim válasza:
Alsó 17,felső meg nincs.
19 éves voltam,csodálatos volt,sosem bántam,hogy nem éretlen gyerekként szeretkeztem először.
23L
9/15 anonim válasza:
Jogilag sajnos már 14 éves kortól lehet. Felső korhatár nincs!
10/15 anonim válasza:
19 éves lány vagyok és még szűz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!