Hogyan ne legyek ilyen? (kép! ) csajok, pasik vélemény?
Olyan egyszerű lenne a szex, mint a szarás. Na jó, rossz példa. A lényege, mint a levegő, sok embernek természetes, az élet olyan része amin nem kell sokat agyalni. Nekem se kéne, de mivel nincsenek bulizós haverjaim, közösségekbe nem járok, így maradt az agyalás, netezés, olvasás, vajon mit, hogyan, mikor kéne tenni.
Az a gáz, hogy amikor már tudtam, fejben levezetem neked a csajozás képletét órák hosszan kb annyi infót szereztem meg az ilyen pua dolgok kapcsán. Lépni, mégse merek.
Hiába őszintének, magabiztosnak, rámenősnek jó lenni, mégse teszem ezt. Nem értem.
Pedig vonzanak a csajok, nagyon is.
Szóval tuti olyan érzésem lenne az első szex után, hogy "ennyi volt?". Meg biztos önbizalmat adna.
De lusta gyáva vagyok még ahhoz is, hogy lemegyek a boltba, vegyek egy doboz kotont aztán meg elmenjek egy diszkóba felszedni egy wc-s menetre egy csajt.
Idáig azzal takaróztam, hogy párkapcsolatban szeretném elveszíteni.
De ha egyszer nem tudok párkapcsolatot létesíteni, mert akkora nagy dolog nekem a szex, hogy elélvezek kb ha egy csajnak már megfogom a kezét.(kis túlzással, de mondjuk csókolózás közben már tuti)
Potenciális csaj/barátnőjelöltek : 0.
Aki úgymond lánybarátom: 0.
Akivel elbeszélgetnék akár egy percet is: 0.
Hogy lesz így csajom? EGY 18 FÉRFI VAGYOK:(
Ja igen, a beígért kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!