Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy nagy csajozóval vesztem...

Ha egy nagy csajozóval vesztem el a szüzességem az gáz?

Figyelt kérdés
Sok-sok nője volt már és nem éppen hűséges típus. Én oda vagyok érte, szerintem én is tetszem neki mert többször is randiztunk már, csók is volt. De gáz lenne ha vele feküdnék le először?
2013. máj. 14. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Azt csinálsz amit akarsz.

Kérdés.Feltudod dolgozni,hogy megdug párszor és otthagy?

2013. máj. 14. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Az attól függ, neked mennyit ér a szüzességed. Számomra a sajátom nagyon fontos volt, és roppant felelősségteljes döntésnek tartottam, hogy kinek is adom oda.

Ha téged nem zavar, hogy csak egy újabb trófea leszel a polcán, akkor nyugodtan. De ha ennél mélységesebb első alkalomra vágysz, akkor ne tedd!

L/18

3/7 anonim ***** válasza:
60%

igen,gáz lenne

nem vagyok régimódi,szűz sem,de lehánytam volna magamat ha egy ilyennel veszítem el

lehet hogy nagyok az igényeim,de ha lefekszek valakivel akkor annak ne csak a szexre kelljek vagy hogy elmondhassa hogy megvoltam neki

19L

4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondom igen, nem fekszel le vele? Azt csináld amit te jónak gondolsz.
2013. máj. 14. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Nem a csajok nagy többsége ezt teszi. (Max utolag tagadják.)
2013. máj. 14. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Ha tényleg olyan nagy csajozó, és ha csak meg akarna dugni akkor már rég megtette volna, hidd el...
2013. máj. 14. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
igen
2013. máj. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!