Miért van az, hogy mindenki elakarja venni a szüzességem? Csak erre megy ki a játék?
Figyelt kérdés
Sose szerettek csak a szüzességem kell? a Fiúknak nagy dicsőség ha el veszi egy lány szüzességét?2013. máj. 9. 15:21
2/14 A kérdező kommentje:
Semmi. Köszönöm az őszinte választ.
2013. máj. 9. 15:22
3/14 anonim válasza:
ez nem dicsöség. Amikor egy lány egy pasinak adja a szüzességét ezzel burkoltan arra céloz, hogy 100% rábizza magát arra a pasira. És ez a srácnak egy fenomenális érzés, hogy egy nö megbizik benne és ö lehet az elsö aki beavathatja a nöt. Szeméyl szerint én is boldog lennék de eddig még nem volt alkalmam ilyenre.
De attol még szerethetnek, hogy meg akarnak dugni. :)
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm csak azért gondoltam mert csak a sex a téma..
2013. máj. 9. 15:30
5/14 anonim válasza:
Férfiakkal foglalkozz szerintem,ne pedig kisfiukkal!! ;)
Egyébként,igen jó érzés egy fiunak ha elveszi egy lány szüzességét!! Nem kimondottan dicsőség,csak jó érzés!!
27/F
6/14 szamo77db válasza:
A hülyéknek dicsőség. Ne add oda magad senkinek, akit nem szeretsz, akibe nem vagy szerelmes. Csak olyannak add, akibe szerelmes vagy és aki viszonozza érzéseidet!
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2013. máj. 9. 15:34
8/14 A kérdező kommentje:
Pl most írta egy srác: Akarsz szex-elni barátnőm ként????
Na ezt mire véljem..???
2013. máj. 9. 15:51
9/14 anonim válasza:
Hát hogy azt szeretné, hogy a barátnője legyél, és szexelj vele :)
10/14 anonim válasza:
Sok ilyen van itt, ne foglalkozz vele.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!