Hogyan mondjam el az anyámnak, hogy elvesztettem a szüzességem?
Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, szinte mindent megbeszélek vele. Kb egy éve van barátom, akivel nem rég lefeküdtem. Anyukám is ismeri a srácot, eleinte nem bírta, de aztán megszerette (na jó, inkább eltűri), és ezért a sráccal való kapcsolatomról is sokat mesélek anyának. Ezt a szerelmeskedés-témát mindig elkerültük, de most, hogy "túl lettem rajta", valahogy nem tudom, hogy mit csináljak. Arra jutottam, hogy el akarom mondani neki, de nem tudom, jó ötlet-e, vagy hogy hogyan tegyem. Anyukák, szeretnétek tudni, ha a lányotok lefekszik a fiújával? Vagy inkább örülnétek, ha még előtte megtette volna? Lányok, hogyan közöltétek a szüzesség elvesztését a szüleitekkel?
17/L
Én ezt úgy oldottam meg, hogy megkérdeztem: "Anya, szerinted jó módszer a tablettás fogamzásgátlás? Neked bevált?" ő ekkor rákérdezett a dologra és én bevallottam. Amennyire féltem, annyira jó vége lett. Azóta ezeket a dolgokat nyíltan megbeszéljük.
Próbáld ki.
még nem kérdezte meg Tőled, hogy lefeküdtetek? hánt én rákérdeztem a lányaimnál, nem hiszem, ekkora feneket kéne keríteni ennek
max anyukád és te is kerülitek a témát, miért ezt ti tudjátok N
Én ha szülő leszek semmi áron nem szeretném tudni, hogy a kislányom "nővé érett". Mikor még fiúnak híre-hamva sincs, tájékoztatnám a védekezésről, adnék neki elég anyagot, amiből tájékozódhat. Felhívnám a figyelmét arra, hogy az óvszer milyen hasznos találmány. De ha megtörtént, nem szeretném tudni. Nem szeretném elképzelni, elég lesz akkor, ha unoka lesz, hogy úristen, már megtörtént :D
Én nem mondtam el anyának, csak mikor kérdeztem, ottaludhatok-e a barátomnál, elvitt óvszert venni (XD) és közben kérdezte meg, hogy volt-e már valami, akkor mondtam, hogy igen, már elég tapasztalt vagyok.
Szerintem ez nem olyan dolod, amiről tudnia kell, előbb-utóbb úgyis rájön. Nem buta :)
Én 15 voltam, de azóta sem tud róla. Nincs is rá igénye, hogy ezekről beszéljünk.. A barátommal járok nőgyógyászhoz is. Egy éve szedek fogamzásgátlót, és arról sem tud. Pedig csak kérdeznie kéne.
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!