Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el az anyámnak,...

Hogyan mondjam el az anyámnak, hogy elvesztettem a szüzességem?

Figyelt kérdés

Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, szinte mindent megbeszélek vele. Kb egy éve van barátom, akivel nem rég lefeküdtem. Anyukám is ismeri a srácot, eleinte nem bírta, de aztán megszerette (na jó, inkább eltűri), és ezért a sráccal való kapcsolatomról is sokat mesélek anyának. Ezt a szerelmeskedés-témát mindig elkerültük, de most, hogy "túl lettem rajta", valahogy nem tudom, hogy mit csináljak. Arra jutottam, hogy el akarom mondani neki, de nem tudom, jó ötlet-e, vagy hogy hogyan tegyem. Anyukák, szeretnétek tudni, ha a lányotok lefekszik a fiújával? Vagy inkább örülnétek, ha még előtte megtette volna? Lányok, hogyan közöltétek a szüzesség elvesztését a szüleitekkel?

17/L

2013. máj. 6. 14:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Korban vagy már, ilyenről minek a szülőkkel beszélni? Olyan, mint a "hú, de jót szartam".
2013. máj. 6. 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Ha jó a kapcsolatod vele, akkor nem értem, miért dilemmázol ezen. Az édesanyád megérdemli, hogy tudjon róla. De nem kötelező persze elmondani.
2013. máj. 6. 14:38
 3/12 Johnny B. Goode ***** válasza:
58%
"Képzeld Anya, mehetek esemény utáni vizsgálatra a nőgyógyászhoz, elkísérsz?"
2013. máj. 6. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Csakis minden részletre kitérően.
2013. máj. 6. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Én ezt úgy oldottam meg, hogy megkérdeztem: "Anya, szerinted jó módszer a tablettás fogamzásgátlás? Neked bevált?" ő ekkor rákérdezett a dologra és én bevallottam. Amennyire féltem, annyira jó vége lett. Azóta ezeket a dolgokat nyíltan megbeszéljük.

Próbáld ki.

2013. máj. 6. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

még nem kérdezte meg Tőled, hogy lefeküdtetek? hánt én rákérdeztem a lányaimnál, nem hiszem, ekkora feneket kéne keríteni ennek

max anyukád és te is kerülitek a témát, miért ezt ti tudjátok N

2013. máj. 6. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ha szülő leszek semmi áron nem szeretném tudni, hogy a kislányom "nővé érett". Mikor még fiúnak híre-hamva sincs, tájékoztatnám a védekezésről, adnék neki elég anyagot, amiből tájékozódhat. Felhívnám a figyelmét arra, hogy az óvszer milyen hasznos találmány. De ha megtörtént, nem szeretném tudni. Nem szeretném elképzelni, elég lesz akkor, ha unoka lesz, hogy úristen, már megtörtént :D

Én nem mondtam el anyának, csak mikor kérdeztem, ottaludhatok-e a barátomnál, elvitt óvszert venni (XD) és közben kérdezte meg, hogy volt-e már valami, akkor mondtam, hogy igen, már elég tapasztalt vagyok.

Szerintem ez nem olyan dolod, amiről tudnia kell, előbb-utóbb úgyis rájön. Nem buta :)

2013. máj. 6. 14:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell feltétlenül elmondani. Én amikor elveszítettem nem mondtam anyumnak, de amikor rákérdezett akkor nyilván elmondtam neki, viszont ennyi volt. Ez csak egy vélemény, attól még ha akarod, akkor elmondod neki egyszerűen, nem kell ezt túllihegni.
2013. máj. 6. 14:57
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Megöltem a nagyit. Ja, csak vicceltem, nem vagyok már szűz.
2013. máj. 6. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Én 15 voltam, de azóta sem tud róla. Nincs is rá igénye, hogy ezekről beszéljünk.. A barátommal járok nőgyógyászhoz is. Egy éve szedek fogamzásgátlót, és arról sem tud. Pedig csak kérdeznie kéne.

19/L

2013. máj. 6. 19:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!