Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el az anyámnak,...

Hogyan mondjam el az anyámnak, hogy elvesztettem a szüzességem?

Figyelt kérdés

Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, szinte mindent megbeszélek vele. Kb egy éve van barátom, akivel nem rég lefeküdtem. Anyukám is ismeri a srácot, eleinte nem bírta, de aztán megszerette (na jó, inkább eltűri), és ezért a sráccal való kapcsolatomról is sokat mesélek anyának. Ezt a szerelmeskedés-témát mindig elkerültük, de most, hogy "túl lettem rajta", valahogy nem tudom, hogy mit csináljak. Arra jutottam, hogy el akarom mondani neki, de nem tudom, jó ötlet-e, vagy hogy hogyan tegyem. Anyukák, szeretnétek tudni, ha a lányotok lefekszik a fiújával? Vagy inkább örülnétek, ha még előtte megtette volna? Lányok, hogyan közöltétek a szüzesség elvesztését a szüleitekkel?

17/L

2013. máj. 6. 14:37
1 2
 11/12 anonim válasza:
93%
Minek közölni? én is jóban vagyok az anyámmal mégse álitottam neki hogy "hé anyu képzeld dugtunk a pasimmal és tetszett,legközelebb is dugunk úgyhogy légyszike ne zavarj te se meg apu se köszcsi puszcsi megkurvulcsi... "
2013. máj. 20. 23:39
 12/12 anonim válasza:
sehogy nem kell hogy mindent tudjanak...
2013. szept. 19. 14:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!