Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A baratnomnek el vettem a...

A baratnomnek el vettem a szuzeseget es meg senkinek se vetem es kerdi tolem h miert folyikneki valami feher folyadek?

Figyelt kérdés
ma is folyt v folyik de a tegnap vettem el a szuzeseget kerlek minel hamarabb valaszoljatok
2008. jún. 17. 13:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél a fehérfolyás az természetes.Erre való a tisztasági betét.A szüzességhez szerintem semmi köze sincsen.Nem attól van a bnődnek folyása mert elvetted a szüzességét.
2008. jún. 17. 13:33
 2/12 anonim válasza:
100%

A válasz előtt fontos tudni, hogy nem vagyok sem orvos,sem nő :), de hátha írok valami hasznosat..

Ha menstruáció előtt áll a barátnőd, akkor bizonyos esetekben normális lehet, hogy ún. "fehér folyása" van.

AZONBAN felhívom a figyelmeteket, hogy rendszeres folyás esetén mielőbb nőgyógyászhoz kell fordulni (hüvely gyulladása, gombás fertőzés, stb. a folyás lehetséges oka). Ebben az esetben Te és a barátnőd is kaptok gyógyszert, amelyet egyszerre kell bevenni, valamint a barátnőd kap hüvelybe helyezendő tablettát/kúpot és kenőcsöt, melyet külsőleg kell alkalmazni mindkettőtöknek.

A fertőzés bizony nőknél előfordulhat könnyedén, főleg strandolás után, vagy te lehetsz tünetmentesen is hordozója, így egymásnak passzolgathatjátok a fertőzést. Ezért is kell mindkettőtöket kezelni.

Pánikra nincs ok, de fontos, hogy ne hanyagoljátok el! Inkább orvos, mint később egy makacsabb dolog...

2008. jún. 17. 13:38
 3/12 anonim válasza:
Az erős folyás akár valamilyen fertőzés jele is lehet,hogyha a barátnőd sokáig folyamatosan tapasztalja akkor a legjobb lesz ha felkeres egy nőgyógyászt biztos ami biztos.
2008. jún. 17. 14:32
 4/12 anonim ***** válasza:
14%
Azonnal add vissza neki amit elvettél!!!
2008. jún. 17. 14:39
 5/12 anonim válasza:
ennek nincs semmi köze a szüzességhez.. de szerintem a barátnőd ezt tudhatta volna...
2008. jún. 17. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Azért folyik ki valami fehér folyadék, mert gumi nélkül vetted el a szüzességét.

Ezen nem is lepődtünk meg, lévén a kérdés megfogalmazása borzalmas nyelvi igénytelenséget sugall. Aki még beszélni sem tud rendesen, honnan is lenne fogalma a fogamzásgátlásról.

Sok sikert a gyerekneveléshez!

2008. jún. 17. 16:37
 7/12 anonim válasza:
0%

jaj itt valakiek mekkora pofája van és milyen kevés esze!!

folyása minden csajnak van! semmi köze a sexhez

2008. jún. 17. 18:13
 8/12 A kérdező kommentje:
a menstruacioja mar meg volt 1 hete s az este nar nem folyt csak reggelibee es delbe akko nix semi baj kocce
2008. jún. 18. 06:30
 9/12 anonim válasza:
én sem hiszem h a szexhez köze lenne hozzá.sztem a csajnak vmi féle hüvelygombája van és azért folyik ki belöle,lehet h régota megvan neki csak most tünt fel.az a legbiztosabb ha nödokihoz mentek
2008. jún. 18. 08:40
 10/12 A kérdező kommentje:
most mar ra jotunk h mi volt miert folyt
2008. jún. 18. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!