A baratnomnek el vettem a szuzeseget es meg senkinek se vetem es kerdi tolem h miert folyikneki valami feher folyadek?
A válasz előtt fontos tudni, hogy nem vagyok sem orvos,sem nő :), de hátha írok valami hasznosat..
Ha menstruáció előtt áll a barátnőd, akkor bizonyos esetekben normális lehet, hogy ún. "fehér folyása" van.
AZONBAN felhívom a figyelmeteket, hogy rendszeres folyás esetén mielőbb nőgyógyászhoz kell fordulni (hüvely gyulladása, gombás fertőzés, stb. a folyás lehetséges oka). Ebben az esetben Te és a barátnőd is kaptok gyógyszert, amelyet egyszerre kell bevenni, valamint a barátnőd kap hüvelybe helyezendő tablettát/kúpot és kenőcsöt, melyet külsőleg kell alkalmazni mindkettőtöknek.
A fertőzés bizony nőknél előfordulhat könnyedén, főleg strandolás után, vagy te lehetsz tünetmentesen is hordozója, így egymásnak passzolgathatjátok a fertőzést. Ezért is kell mindkettőtöket kezelni.
Pánikra nincs ok, de fontos, hogy ne hanyagoljátok el! Inkább orvos, mint később egy makacsabb dolog...
Azért folyik ki valami fehér folyadék, mert gumi nélkül vetted el a szüzességét.
Ezen nem is lepődtünk meg, lévén a kérdés megfogalmazása borzalmas nyelvi igénytelenséget sugall. Aki még beszélni sem tud rendesen, honnan is lenne fogalma a fogamzásgátlásról.
Sok sikert a gyerekneveléshez!
jaj itt valakiek mekkora pofája van és milyen kevés esze!!
folyása minden csajnak van! semmi köze a sexhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!