Aszt szeretnem kerdezni hogy ha egy fiu elveszi a baratnoje szuzeseget joban beleszeret vagy joban huz hoza? Vagy ez csak duma?
Hello! A kérdésedben kapásból 4 helyesírási hibát találtam, amire nincs mentség! Először tanulj meg helyesen írni, aztán csajozz! Hidd el, ez a lányoknak is fontos!
aszt -> azt
szuzeseg -> szüzesség >>> mindig 2S [ezt a viccből is tudjuk! :)]
joban -> jobban
hoza -> hozzá
Azt hogy ékezetek nélküli karaktereket írsz, arra pedig 1 mentség van csak, hogy külföldről írsz, ahol nincs magyar nyelvű billentyűzet! Remélem így van!
-egyéként meg ha egy fiú elveszi egy lány szüzességét, utána jobban húz haza! :D
Kérdez valamit a gyerek, aki nem tehet róla, hogy a trianoni szégyenvonal mögé a született. Nem tehet róla, hogy valószinüleg nem magyar billenytüzete van, ezért képtelen ékezeteket produkálni. Söt, még az sem biztos, hogy megadatik neki a lehetöség, hogy magyar létére nagyar iskolába járjon. Ö várja az értelmes választ az értelmes felnöttektöl, miközben a válaszolók többsége a helyesírásával van elfoglalva. Már a kérdésböl kiszúrtam, hogy erdélyi a gyerek és nem a hibák, hanem igenis a szép ízes magyar miatt. "húz hozzá" ilyet nem igazán nem tür már meg fiatalság slangje határon innen, a föfaluban meg föleg nem.
Ez nem egy irodalmár oldal és nem nyelvtan vagy helyesírási verseny.
De az én válaszom :
Igen, legtöbb esetben valóban jobban húz a lány ahhoz a fiúhoz, akinek elöször adta magát.
(..és még mielött valamelyik helyesírási világbajnok leugatna: 14 éves korom óta élek külföldön és a német billentyüzetemmel, legnagyobb igyekezetem ellenére sem vagyok képes hosszú ö-t és ü-t produkálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!