Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és a barátnőimtől egyre csak hallom hogy veszítik el a szüzességüket, de én valahogy úgy vagyok vele hogy szeretném megőrizni 17-18 éves koromig. Nem szeretném elsietni, sőt még a megfelelő embert sem találtam meg! Volt már pár barátom, de nem olyan komolyak eddig, 1-2 hónap.

2013. máj. 12. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a normális.
2013. máj. 12. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ragaszkodj hozzá... nem szar ez hogy elkapkodd.. ha 25 évesen lesz az elsö akkor akkor lesz...
2013. máj. 12. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, sőt ez lenne a helyes. A szüzességet nem kell gyorsan elveszteni, nem lóverseny. Csak akkor kellene elveszítened, ha már eléggé érettnek érzed magad, és tudod, hogy miről is szól az egész, és amit átélj, szép és jó legyen neked. Később is ráérsz fiút keresni, hiszen később majd jobban megérnek. 18/F
2013. máj. 12. 16:26
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld kéz mindenkinek! ;)
2013. máj. 12. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, szerintem ez még jobb sokkal, mintha már fiatalon túlesnél rajta és később megbánnád. Addig várj, amíg testileg és lelkileg nem érzed magad rá teljesen késznek. :)
2013. máj. 12. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak sokkal több ilyen okos, értelmes lány lenne mint Te! Téged csak maximálisan tisztelni és becsülni lehet a gondolkodásodért!!! :)
2013. máj. 12. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek (:
2013. máj. 12. 18:27
 8/8 anonim válasza:
teljesen egyetértek veled,igaz hogy van aki úgy érzi már fiatalabb korában elég érett ahhoz hogy elveszítse a szüzességét, de sztem nem ez a normális. persze elfogadott és mindenki akkor veszti el amikor úgy érzi, de én tökre örülök h vannak még ilyen józan gondolkodású emberek, mint te :)
2013. máj. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!