Tippeket kérnék, hogyan lehet a legkönnyebben és a leggyorsabban elérni az orgazmust? (szűz vagyok)
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 11:02
11/20 A kérdező kommentje:
lehet, hogy hülye kérdés, de a hüvelyitől át tud szakadni a szűzhártyám?
2013. máj. 12. 11:32
12/20 anonim válasza:
Igen áttud.Mert túl mélyre is hatolhatsz
13/20 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm!
2013. máj. 12. 11:39
14/20 anonim válasza:
A csiklóihoz meg a kezeddel dörzsöld a puncid.Érezni fogod mi a jó.Ha elkezded érezni akkor ne igen változtass semmit folytasd úgy amikor elkezdted érezni.Akkor biztos elélvezel.Így megtudod tanulni :)
De zuhanyrózsával is próbálhatod
15/20 A kérdező kommentje:
köszi. és a hüvelyinél?:)
2013. máj. 12. 11:52
16/20 anonim válasza:
hááát az már nem olyan könnyű.
Ott a G pontot kell izgatni.Meg kell találni a megfelelő pózt,és úgy próbálni a sebességeket intenzitást
17/20 A kérdező kommentje:
értem:D
2013. máj. 12. 11:58
18/20 anonim válasza:
Van egy oldal ahol leírják jól a dolgot.Ha kell belinkelem.Ott mindenről olvashatsz és jó kis tanácsokat kapsz
19/20 A kérdező kommentje:
privátban belinkelnéd?
2013. máj. 12. 12:15
20/20 anonim válasza:
nekem is átlinkeled, kérlek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!