15 éves vagyok szerintetek gáz hogyha a barátom le szeretne velem feküdni és valószinüleg le fekszek vele most nyáron elégé félek mit tegyek le feküdjek vele? Vagy ne?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 16:51
11/15 anonim válasza:
"valószinüleg le fekszek vele"
"mit tegyek le feküdjek vele? Vagy ne?"
""valószinüleg le fekszek vele"
Kérdés megválaszolva. Elmondok egy imát ateista létemre hogy nem esel teherbe. Nem kell több hülye erre a világra.
12/15 anonim válasza:
Egy nőnek egy ékessége van az még pedig a szüzessége ne pazarold el egy olyan fiúra ezt az ékességet akit nem szeretsz aki csak úgy van én akkor veszítettem el mikor be bizonyosodott h a barátom tényleg szeret mert még mai napig együtt vagyunk!:) ha az a fiú komolyan akar veled lenni akkor tanuljon meg várni rád addig amíg te akarod!:) az én barátom 10 hónapot várt rám:) 2 éve vagyunk együtt:) szóval ha akar vár ne veszítsd el az egy ékességedet mert később meg bánod!:)
13/15 anonim válasza:
NE TEDD! Én 14 vagyok és majdnem lefeküdtem a barátommal..végülis azért hagyott el, mert nem akartam lefeküdni vele. Már csak azért is megéri nemet mondani, hogy lásd, mennyire szeret és elhagyna-e ez miatt.
14/15 anonim válasza:
Már a kérdésedből is csak úgy sugárzik a bizonytalanság, én a helyedben még várnék vele ;)
15/15 anonim válasza:
Gumi-gumi-gumi. ;) Én is baszok elég sokszor a csajommal nap mint nap, de mi már régóta toszogatjuk. :) 14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!