Hogyan érjem el hogy elvegyem a szüzességét? Fél éve járunk nagyon jol megvagyunk de már le szeretnék vele feküdni. Hogyan utaljak rá, hogyan cselekedjek:?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 15:16
1/8 anonim válasza:
kedvesen kérdezd, meg hogy na és mikorra tervezed azt a dolgot kettőnk között?
2/8 A kérdező kommentje:
hétvégére.
és hogyan kérdezzem meg? neharagudj de tapasztalatlan vagyok-e téren
2013. márc. 29. 15:23
3/8 anonim válasza:
A barátnőd figrid? Vagy miért nem került még sor erre?
4/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, vallásos a csaj, te vagy az első barátja? Ezek fontos kérdések, ha válaszolsz talán én is többet tudok mondani! :)
5/8 anonim válasza:
Te most a szüzességét akarod elvenni, vagy dugni akartok? mert nem mindegy. Ha dugni akartok akkor kit érdekel a szüzessége.
6/8 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk én vallásos vagyok ő nem.
2013. márc. 31. 16:58
7/8 anonim válasza:
Ha még csak 14 évesek vagytok szerintem még várjatok, tudom, hogy ez elég rosszul hangzik de a szüzesség elvesztése egy lánynál elég nagy dolog (legalábbis a többségnél).
Addig is csináljátok máshogy, mármint petting, sz*pás, nyalás, ujjazás, ez mind beválik amig elég idősek nem lesztek.
Nem szabad elsijetni a dolgot.
8/8 anonim válasza:
Szerintem egy lány szüzeségét se vedd el, az SZÍVÁS. Ha fél éve nincs semmi, hátt...inkább dugni akarjál. Ne legyél már félős, fiú vagy nem?? Old máá meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!