15 éves lány vagyok még szüz a barátom 22éves félig néger most nyáron le szeretne velem feküdni én tartok tőle mit tegyek?
Most a félelmeid mellé kapsz egy csomó előítéletet és ostobaságot is, hát kellett ez neked? :)
Ne engedd másnak, hogy belepofázzon az életedbe és helyetted döntsön!
Ez a barátodra is vonatkozik! ;)
A szüzességed egyszer veszítheted el, akárhogy is sikerül, emlékezni fogsz rá mindig. (kivéve, ha seggrészegen vagy bedrogozva esel át rajta. hehe)
Nem kell hőbörögni a válaszok láttán. Te kértél véleményt. Mondjuk, én a vélemények láttán, elgondolkodnék.
Nem irigy, és nem rosszindulatú vagyok. Én csak a véleményemet fejtettem ki, hiszen ezt kérdted.
Te ködben élsz jelenleg, én meg tiszta fejjel gondoltam át válaszomat. Azzal megtisztelhetnél minket válaszadókat, ha vége a románcnak, megírod nekünk naivaknak, hogy alakult sorsod. Tiszta szívvel remélem itt mindenki hülye, vagy irigy, vagy esetleg rosszindulatú. Bár tévednénk, és nem sérülnél lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!