15 éves lány vagyok még szüz a barátom 22éves félig
néger most nyáron le szeretne velem feküdni én tartok
tőle mit tegyek?
31/46 Bsyák György válasza:
Szia. Nem értem, hogy minek foglalkozol bevándorlókkal.
Nincs elég magyar srác a környezetedben vagy valami menekült táborban laksz. Maradj a saját almodnál van elég kavarodás a világban. Én sem csinálom kutyával.
2013. máj. 13. 08:32
32/46 Becca* válasza:
Szerintem ebbe ne menj bele. :) hány hónapja vagytok együtt? szerintem az is nagyon sokat számít. 16/L
2013. máj. 13. 10:07
Először is fiatal vagy hozzá, ő meg enyhén pedofil. Másodszor - először ne feketével csináld - mert szétszakadsz, harmadszor ismerek pár lányt aki volt feketével és a kalandnak kivétel rossz vége lett. Ez az arabokra is ugyanúgy igaz és nem azért mert más a bőrszíne, hanem azért mert teljesen más kultúrából jöttek, ahol a nőket sz.rba sem veszik. Egy fekete könnyebben és gyorsabban és gyakrabban mondja hogy szeretlek, mint ahogy én levegőt veszek. Nem gondolják komolyan és az a csaj aki lefekszik velük azt automatikusan k.rvának tartják. Ezt nem én mondom, hanem ők mondták. Amíg megy az udvarlás, addig " a tenyerükön hordoznak" főleg az arabok, amit persze a csajok egyből benyalnak. A kijózanodás pedig az epénél is keserűbb.
2013. máj. 13. 17:25
34/46 anonim válasza:
Ne feküdj le vele!!!Jót akar mindenki neked aki ezt irta.Időd van még,mondd meg neki,hogy te még várni szeretnél,kiváncsi leszek,hogy akkor mi lesz.Ha nem képes várni,akkor nem ő az igazi.
2013. máj. 13. 18:54
35/46 Adrienn Faklya válasza:
15 évesen nem csoda, ha félsz. Még fiatal vagy a szexhez. Ne hamarkodd el. Főleg, ha tartasz tőle. A nagy korkülönbség miatt lehet, hogy barátod hajlana rá, de mondd meg neki, hogy te még fiatalnak érzed magad ehhez. Lehet, érdemesebb lenne egy korodbeli fiút választanod. Amúgy ne hallgass a sok buta kommentelőre itt. Minden nemzetiségben vannak jó és rossz emberek. Ez nem nemzetiség függő. Én ismerek olyan lányokat, akik békében és boldogságban, hosszú házasságban élnek a párjukkal vallásra, bőrszínre való tekintet nélkül. A rossz emberek mindentől függetlenül rosszak. Mindenképen várj a testiséggel addig, amíg te is jól ézed magad benne. Ha ilyen fiatal korban rossz tapasztalatod lesz, életed végéig kísérthetnek ezek az élmények. Nem "ciki" várni vele. Sőt. Majd megérzed, amikor eljön az ideje. Csak azért ne menj bele, mert a srác akarja. Nekik teljesen mást jelent a szex, főleg 22 éves korban. Beszélj erről a témáról valaki felnőttel, akiben megbízol. És mindenképpen légy elővigyázatos, védekezzetek. A nemi betegségek és a terhesség könnyen elérhet. Várd meg, amíg elég érettnek érzed rá magad (a szexre).
2013. máj. 14. 00:21
Nem szerencsés ez a felállás. 15 éves srác és 22 éves csaj sokkal jobb megoldás. Akár hosszabb kapcsolatban, akár csak kalandként, de mindenképp előnyösebb a későbbi kapcsolatok szempontjából.
2013. máj. 14. 10:52
Mélyen Tisztelt Bsyák György!
Szerintem nem kellene ezt a népet még jobban elpazarolni. Aki annyira rajong a keveredésért,az kiköltözhet nyugodtan külföldre.Sajnos épp elég bajunk van ebben az országban a nem ide való kultúrákkal,és szokásokkal. Nem vagyok vajgyűlölő,sem jancsiszemita,sem egyéb... és nyugodtan lehet lepontozni. Csupán szeretném ha a jövőben is MAGYAR ország lenne országunk. Hány olyan eset van amikor Magyar nők egyéb nemzetiségekkel kötnek házasságot,aztán jön a herce hurca a gyerekkel.....bizonyára ön nem olvas újságot,stb... Nem feltételeztem,hogy ön kutyákkal közösül,de ha annyira szereti ezt a multi-kúlti sz.rt,akkor javaslom nézzen szét a nagyvilágban. A kis hölgynek meg csak annyit,hogy döntsön kicsit később erről. Ha hajlandó megvárni a kedves párja,míg betölti a 18-ik életévét,akkor szereti,ha nem akkor meg egy szemétláda,aki jól tud színészkedni,és csak arra megy. Továbbá,mindenkinek a sajátjával a legjobb. Nincs akkora kulturális eltérés,és egyéb sem. Akinek nem tetszik a hozzászólásom,nyugodtan pontozzon csak tovább lefelé..... A válaszom minden esetre a kérdés feltevőjének szólt,és nekem írt véleményeket nem kértem. Ott a pontozó gomb,ha nem tetszik kérem nyomjon egy NEM tetszik-et.... Maradok Tisztelettel! Koke25
2013. máj. 14. 16:57
Bocsánat! Mindent visszavonok... valamit nagyon elnéztem. nagyon kérem hogy nézze el nekem mindenki... bocsánat! az előző hozzászólásomat vegyék semmisnek. Elnézést kérek Bsyák György úr tól. Mekkora barom vagyok.Elnézést. Tényleg félre értettem mindent. csak nem tudom törölni a választ,amit írtam. bocsánat.
2013. máj. 14. 17:03
nem tudom mit olvastam,de valamit nagyon benéztem.... :( sajnálom. elnézést.
2013. máj. 14. 17:19
40/46 Bsyák György válasza:
Semmi gond.
Lepontoztak a semmiért. Mondjuk nem a pontokért írtam véleményt.
2013. máj. 15. 06:50
Kapcsolódó kérdések: