Ti szerelmesek voltatok abba a személybe akivel elveszítettétek a szüzességeteket, vagy nem? És megbántátok?
Én nem voltam szerelmes, de nem azért történt, mert a többiek körülöttem már mind elvesztették volna, egyáltalán nem így volt, sőt. Aránylag normális társaságban voltam akkor (17 évesen, de már közelebb a 18-hoz). És nem is azért csináltam, mert úgy voltam vele, hogy jó lenne már túlesni rajta.
Egyszerűen csak megismertem egy srácot, aki nagyon tetszett, egy ideig beszélgettünk, udvarolgatott, még verset is írt nekem, és hát, megtörtént. Nem volt sem előre megtervezett, sem kényszeredett, sem semmi. Az már más kérdés, hogy utána nem igazán érdekeltem, de ebben egyedül csak magamra haragudhattam, hiszen én voltam olyan buta, hogy erre nem gondoltam előre. Nem bántam meg igazából. Bár azóta sem iszom Tequilát túl gyakran... :D
De nem, csak azért, mert "cikinek" érzed, azért ne csináld. Ha jön valaki, aki tetszik, és úgy érzed, hogy vele jó lesz, akkor hajrá. De semmi, SEMMI más nem vezethet ehhez a döntéshez ezen kívül.
27 voltam és azért tettem, hogy megszabaduljak tőle végre.
Nem bántam meg, szerintem te sem gondolkozz rajta, vszítsd el.
Túlértékelt, és nem éri meg megtartani, ha közben vágysz a szexre.
27/F
Az nap este 7 órakor ismertem meg a lányt :D
hajnal 4 kor már az ágyában voltunk :D ezt nem nevezném szerelemnek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!