Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti szerelmesek voltatok abba...

Cicus001 kérdése:

Ti szerelmesek voltatok abba a személybe akivel elveszítettétek a szüzességeteket, vagy nem? És megbántátok?

Figyelt kérdés
Mert az a helyzet, hogy mostanában elég sokszor gondolkozom, hogy talán már itt az idő 17 éves vagyok ,ámbár nincs barátom, és nem vagyok szerelmes ,de kezdem cikinek érzeni,hogy mindenkinek körülöttem megvolt az első alakalma, úgy érzem fel vagyok rá készülve,csak félek nehogy mégis rosszul sikerüljön,és megbánjam.. Szóval ha esetleg volt valaki ebben a cipőben kérem írja le nekem a ő mit tenne a helyembe .. Köszönöm .

2013. máj. 8. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy még rá felkészülve annyira, csak valamiféle késztetést érzel arra, hogy túl legyél rajta, mert cikinek érzed. Nagy hülyeség lenne csak ezért lefeküdni valakivel! Én szerelemből tettem, egy percig sem bántam meg! 21 évesen vesztettem el a szüzességem. Nem éreztem cikinek, hogy csak ekkor. Nagyon megbántam volna, ha odaadtam volna magam az exemnek csak azért mert ciki, közben pedig ő úgy bánt velem mintha nem is a barátnője lettem volna.
2013. máj. 8. 13:36
 12/18 anonim ***** válasza:
19 éves voltam, nem voltam igazából szerelmes, de nagyon kedveltem az illetőt és nagyon vonzódtam hozzá, úgy gondoltam, ebből kialakul majd a szerelem is. De amikor a szexre került a sor, valahogy elügyetlenkedtük, igaz ő tapasztaltabb volt, de nem elég gyengéd, úgyhogy inkább fájt, mint jó volt, szóval nem lett egy életre szóló emlék, nem is lett semmi a kapcsolatból. Megbánni nem bántam meg, szereztem egy tapasztalatot, legközelebb már jobban tudtam, hogy figyeljek jobban oda magamra, mi az, ami jó és mi az, ami nem jó nekem.
2013. máj. 8. 13:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem voltam szerelmes, de nem azért történt, mert a többiek körülöttem már mind elvesztették volna, egyáltalán nem így volt, sőt. Aránylag normális társaságban voltam akkor (17 évesen, de már közelebb a 18-hoz). És nem is azért csináltam, mert úgy voltam vele, hogy jó lenne már túlesni rajta.

Egyszerűen csak megismertem egy srácot, aki nagyon tetszett, egy ideig beszélgettünk, udvarolgatott, még verset is írt nekem, és hát, megtörtént. Nem volt sem előre megtervezett, sem kényszeredett, sem semmi. Az már más kérdés, hogy utána nem igazán érdekeltem, de ebben egyedül csak magamra haragudhattam, hiszen én voltam olyan buta, hogy erre nem gondoltam előre. Nem bántam meg igazából. Bár azóta sem iszom Tequilát túl gyakran... :D

De nem, csak azért, mert "cikinek" érzed, azért ne csináld. Ha jön valaki, aki tetszik, és úgy érzed, hogy vele jó lesz, akkor hajrá. De semmi, SEMMI más nem vezethet ehhez a döntéshez ezen kívül.

2013. máj. 8. 13:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindannyitoknak,ez tényleg hasznos ,hogy már tapasztaltabbaktól is halhatok tanácsot, és tényleg igazatok van, így talán lehet hogy egy jó nagy hülyeségtől mentetettek most meg :).
2013. máj. 8. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:

27 voltam és azért tettem, hogy megszabaduljak tőle végre.

Nem bántam meg, szerintem te sem gondolkozz rajta, vszítsd el.

Túlértékelt, és nem éri meg megtartani, ha közben vágysz a szexre.

27/F

2013. máj. 10. 17:50
 16/18 anonim válasza:

Az nap este 7 órakor ismertem meg a lányt :D

hajnal 4 kor már az ágyában voltunk :D ezt nem nevezném szerelemnek :DD

2013. máj. 12. 12:30
 17/18 anonim válasza:
Én szerelmes voltam belé, és nagyon jó volt, viszont előtte is volt már pasi, akivel megpróbáltuk a dolgot, csak végül nem jutottunk el szexig, és azt pl nagyon megbántam, a hányinger kerülget ha arra gondolok, hogy vele is csináltam ezt-azt. Annak örülök, hogy legalább ténylegesen a szex nem történt meg vele.
2016. jan. 1. 15:50
 18/18 anonim válasza:
Nézz magadba h tényleg egy olyan lány vagy e aki csak azért szedne fel valakit random h elveszítse?! Te egy tök normális lány vagy , ez már a kérdésből is azonnal látszik , szerintem keress magadnak egy normális fiú(mint például én (ez csak vicc volt )) és majd akkor kialakul. Szerintem ha nem vagy egy bds rib már pedig tuti nem és ugyse fogsz állandóan füvel-fával lenni akk mi értelme lenne ennek az 1 nek ??
2016. máj. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!