Mit gondoltok a szexről 14 evésen?
Figyelt kérdés
A barátnőm 14 evés,én 15 vagyok.... tudom hogy meg szűz ezert is egyelőre még nem akarok vele szexelni,nem akarom hogy majd később megbánja DE amikor pl. ülünk a buszon és ölelem érzem a farmerjén keresztül az óvszert.. és szinte mindig tart magánál. Szerintetek ez csak óvatosság vagy valami ilyesmi vagy szexelni akar? Tőle nem merem megkérdezni...2013. máj. 6. 14:11
1/7 anonim válasza:
...legalább tart magánál óvszert.
2/7 anonim válasza:
Ha nem értesz a gondolatolvasáshoz, akkor kénytelen leszel megkérdezni!
Az mindenesetre jó, hogy gondoltok a védekezésre!
3/7 anonim válasza:
14 evésen? És a barátnőd 14 evés? Hm...
4/7 anonim válasza:
Elsö mondatoddal feltetelezem, hogy te mar nem vagy szüz. Jol teszi, hogy tart, de majd ö döntse el, hogy mikor akarja hasznalni.
5/7 anonim válasza:
Te valami 7. érzékkel megáldott srác lehetsz, ha egy ölelésből megállapítod mi van a farmerja zsebében.
6/7 anonim válasza:
Szerintem beszélgessetek el arról hogy mikor szeretné meg stb.
7/7 anonim válasza:
Hát úgy a tizedik evésig még kívántam, aztán utána már csak magamba tömtem, a végére még basztam rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!