Fiúk! A legtöbben miért szerettek kinyalni egy lányt, ha azt mondaná hogy nem muszáj beleegyeznétek?
Én semmiképp nem hagynám ki. Kevés dolog izgat fel jobban. Már a gondolatától felizgulok. Amúgy meg kevés jobb dolog van ennél, amit egy nővel tenni lehet. :)
Azt hiszem, ha nem engedné egy csaj, akkor megfosztana a szex egy lényeges elemétől, és nekem túl fontos a szex egy kapcsolatban, ahhoz h ebből ne legyenek további gondok. Persze lehet h túlélném, de semmi esetre se tudnám megérteni soha, h miért nem tudja élvezni.
22/F
Több okból is szeretek nyalakodni:
1. Imádom csinálni
2. Felizgat
3. Boldoggá tesz hogy örömet okozok
4. Nem tudok betelni a látvánnyal
Adott esetben beleegyeznék, ha a lány nem szeretné, de nem örülnék neki! Nagyon nem!!!!
Ha mereven elzárkózna előle akkor az a kapcsolat végét jelentené nálam.Nekem szüségem van rá, nyalás nélkül a szex nekem nem teljes, nem jelent semmit. Volt olyan csajom aki nem akarta hogy a nyelvem bedugjam oda, de a csiklóját szerette ha nyalom. Nekem így is jó volt meg neki is mert mindig nagyokat élvezett ettől.
És én is élvezem azt amikor az arcomon érzem a remegését, ez felér nálam egy orgazmussal.
Tulajdonképpen ezt mi pasik élvezzük ezért szeretjük csinálni és ragaszkodunk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!