Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi randi után illik...

Mennyi randi után illik lefeküdni a tinik körébe egy sráccal?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 01:13
1 2
 11/18 anonim válasza:
Úgy másfél, hat nap után...
2013. máj. 2. 09:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom a mai tinik hogy vannak vele... A randi akkor van (nálam) mikor még nem vagyunk együtt. Ahhoz hogy lefeküdjünk járni kell. Amíg nem ismerek egy férfit nem bízom benne nem fekszem le vele ennyi. Méghogy randi mi vagyok b*aszod?
2013. máj. 2. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
17 alatt szerintem több év járás után
2013. máj. 2. 11:32
 14/18 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést komolyan gondoltad akkor most még biztos, hogy nem kéne kufircolnod senkivel. Ha eljön az ideje érezni fogod, nem más fogja megmondani (jó esetben). Nem tudom a tinik miért érzik magukat menőbbnek, ha már 13 évesen kúrnak fűvel - fával. Na mindegy, Te még NE tedd!
2013. máj. 2. 14:43
 15/18 anonim válasza:

A "lefekvés" nem az "illik-nem illik" kérdéskörbe tartozik. Ha valaki elvárja tőled, hogy lefeküdj vele, akkor nem ő a neked való.

Pont akkor feküdj le valakivel, amikor TE akarod, amikor TE úgy érzed, hogy le akarsz és ne más irányítson egy ilyen kényes és igencsak intim témában. Sose felejtsed el: semmi sem kötelező, ha valamire köteleznek a témában, legyen az csókolózás, előjáték vagy maga a szex, nos az már az erőszak felé megy el.

2013. máj. 2. 15:05
 16/18 Hakapeszi Maki88 válasza:
én 2 perc ismerkedés után megszúrnálak, ha jól nézel ki :D
2013. máj. 2. 23:53
 17/18 anonim válasza:
Szerintem az első alkalommal csak kettesben csináljátok.
2013. máj. 3. 00:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy 'illik', se tinik, de felnőttek körében.

Mindenki akkor dönt úgy, hogy lefekszik valakivel, amikor Ő akarja. Ha a másik ezt nem tartja tiszteletben, akkor elhúzhat a vérbe!

Fiatalok között különösen ügyelni kell erre, mivel az első néhány szexuális élmény meghatározó és jó lenne, ha nem nyomorítani valaki meg egy életre csak azért, mert azt gondoltad, hogy már illik vele lefeküdni. Ismerek sajnos több olyan embert is, akinek el lett cseszve az első néhány alkalom és évek óta hurcolja magával.

2013. máj. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!