Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről illik beszélni a második randin?
Attól is függ hogy mi lesz a program. Pl séta közben lehet hogy "Nézd már azt a házat, de fura" és akkor ezzel viccelődni, vagy elmesélni egy vicces történetet stb.
Vagy ha kajálni mentek akkor kinek mi a kedvence. Ilyesmi.
De amúgy erre nem lehet felkészülni :)
Igazából ez a fiu dolga lenne, hogy miről is beszéljen az illetővel. Én pl egy 23éves pasi vagyok, lehet hogy furcsán hangzik, de én mindig a sz*xről beszélek a lányokkal, ugyanis ezt imádják, bárki bármit mond, ez igy van. Természetesen nem kőkemény p*rnó témában kell róla beszélni.
Lányok mindig odáig vannal értem, hogy felmerem vállalni a sz*xualitásom és nem takarom el. Hisz mindketten arra vagyunk kiváncsiak hogy mit kaphatunk egymástól :)
20:54
Nos nem mindenkinél jön be, olcsó kis nőcskéknél biztosan kik csak arra jók és másról nem tudnak avagy lehet velük beszélgetni.
Én pl biztos nem keresném a csajt többször aki első 5 randin felhozná a szex témát. mert egy kapcsolatnak NEM ez az alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!