Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről illik beszélni a második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justagirl. kérdése:

Miről illik beszélni a második randin?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel a múlt héten randiztam először,és nem közömbös számomra.A randi elég jól sült el,viszont nagyon izgultam és párszor fellépett az a bizonyos kínos csönd..ettől rettegtem,és most is.Ugyanis elhívott egy második randira.Nagyon szeretném,ha ez most nem fordulna elő.Milyen témákról illik beszélni a második randin?És mit hozzak fel ha megint nem lenne miről beszélni?

2013. ápr. 13. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól is függ hogy mi lesz a program. Pl séta közben lehet hogy "Nézd már azt a házat, de fura" és akkor ezzel viccelődni, vagy elmesélni egy vicces történetet stb.

Vagy ha kajálni mentek akkor kinek mi a kedvence. Ilyesmi.

De amúgy erre nem lehet felkészülni :)

2013. ápr. 13. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Nos ne arról, ami az elsőn volt.
2013. ápr. 13. 19:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen sétálni megyünk:)tudom h nem lehet felkészülni csak nagyon félek ettől és próbálok mindent megtenni h jó legyen ezért kértem tanácsot.és köszönöm a válaszokat:)
2013. ápr. 13. 20:27
 4/7 Vackorka ***** válasza:
26%

Igazából ez a fiu dolga lenne, hogy miről is beszéljen az illetővel. Én pl egy 23éves pasi vagyok, lehet hogy furcsán hangzik, de én mindig a sz*xről beszélek a lányokkal, ugyanis ezt imádják, bárki bármit mond, ez igy van. Természetesen nem kőkemény p*rnó témában kell róla beszélni.

Lányok mindig odáig vannal értem, hogy felmerem vállalni a sz*xualitásom és nem takarom el. Hisz mindketten arra vagyunk kiváncsiak hogy mit kaphatunk egymástól :)

2013. ápr. 13. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

20:54

Nos nem mindenkinél jön be, olcsó kis nőcskéknél biztosan kik csak arra jók és másról nem tudnak avagy lehet velük beszélgetni.

Én pl biztos nem keresném a csajt többször aki első 5 randin felhozná a szex témát. mert egy kapcsolatnak NEM ez az alapja.

2013. ápr. 14. 11:44
 6/7 Vackorka ***** válasza:
54%
Megis szerinted mi egy kapcsolat alapja?? Ha nincs jó sz*x akkor kapcsolat sincs.... Hány nővel talalkoztal életedben? És hanyal zárult sikeresen a randid, úgyhogy nem beszéltél a sz*xrol... Szerintem nem sok sikered volt.
2013. ápr. 14. 12:30
 7/7 Vackorka ***** válasza:
30%
Úristen meg 5randi.... Milyen világban élsz te? 2. de legkésőbb 3. Randin szexnek kell lennie, mert ha nem elleszel konyvelve egy puhább alaknak aki nem kell senkinek
2013. ápr. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!