Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit illik és mit nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik és mit nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szilveszterkor megismerkedtem egy sráccal, kavartunk meg beszélgettünk. Azóta facebookon beszélgetünk és elhívott vasárnap ilyen sport pub-ba és tanácsot szeretnék kérni.

Mikor találkozunk hogy illik köszönni? Úgy értem csak öleléssel vagy puszival az arcára vagy a szájára?

A pub-ba vele szembe vagy mellé üljek?

Az első randin bújjak hozzá vagy ne?:D

Ő 17F én meg 15L.

2013. jan. 12. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Egyikkel sem, m,ax. nyujtod a kezed.De se puszi se pá, első alkalommal végképp:DD észnél légy..a pasi dolga a kezdeményezés:)
2013. jan. 12. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem a pasi dolga. Szerintem ne adj neki szájra puszit, de ha megöleled, azzal nem lősz mellé. Majd látod, ő hogyan viszonyul hozzád, lehet, hogy elölről akarja kezdeni. Nekem volt olyan barátom, akivel buliban összejöttünk, de utána, mikor találkoztunk, nem úgy viszonyultunk egymáshoz a randin, mint akik az egész bulit együtt töltötték. Akkor mind a ketten ittatok gondolom, adjátok meg magatoknak az esélyt, hogy józanon is megismerjétek egymást :)
2013. jan. 12. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha már kavartatok olyan mindegy. Már odaadtad neki magad a legelső alkalommal. Akkor nem beszéltétek meg, hogy mi lesz? Hogy most együtt vagytok, vagy csak kavartatok egy jót?
2013. jan. 12. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Puszit nyugodtan adhatsz,az a szimpátia jele,semmi több.

A csókot nem a találkozáskor kell megpróbálni.

Beszélgetés közben,ahogy egymásra néztek,érezni kell,mikor jött el a pillanat mindkettőtök számára.Ezt nem lehet általánosságban leírni.

Most még jobb,ha szemben ülsz vele.Jobb lesz a szemkontaktus köztetek.

Az odabújást meg csak pillanatokra tedd,ne mássz rá még nagyon.

2013. jan. 12. 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:
találkozáskor puszi, esetleg még egy ölelés. Az odabújás és a csók meg adja magát menet közben
2013. jan. 12. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez mind attol fugg hogy te mit akarsz..valoszinuleg akarsz valamit mert ragodsz..de bizonytalan vagy ..felsz is a kihivastol de benne is volnal a hancurban...bar erdekes hogy sport pub ahova hivott...(sportolok nem isznak es a pub meg kocsma az angol szotarban..tehat ferde egy dolog hogy sportolo kocsma..hacsak nem egy tejbar lehet ) de ez ne tevesszen meg te neked kell tudnod mit akarsz ha csak egy laza gorbe estet akkor menjel el esrezzed jol magadat aztan a tobbi hozza hogy mi lessz bar a korodat illeteoen meg nem kell sietned es ra ersz az ilyen iranyu kozeledesekre hogy te kezdemenyezz..Szerintem inkabb legyel udvarias es erezze hogy nem vagy egy utolso utszeli akit eslo este le lehet donteni ..jol elbeszelgettek es talakozzal megint vele es ha tobbszor is talakozol vele es komolynak nez ki a dolog akkor mehetsz tovabb..mert az ilyen alkalmi kapcsolatok eredmenye hogy elo alkalommal te bedolsz neki hogy megkaparinttsad es utanna o meg dug majd azzal hogy na ez is megvolt tovabb all es te ott maradsz es hoppon jarsz mert neki csak egy estes kapcsolat kellett..(mondjuk akart egy lazat uriteni) na ebbol te gondolom akorodnal fogva nem vagy erdekelt de ha igen akkor ugorj bele elso este es utanna keruljed majd jon mas..akivel megint lehet talizni aztan dugni es eszre veszed hogy te se vagy tobb mint a sok hasonlo kis taknyosnal akik itt sirnak hogy jaj ez meg az megdugott az elso este . Itt van adolog elesva te vajon mit akarsz? es ha akrsz jarni vele akkor ne siessel es hagyjal idot arra hogy o is kibontakozzon nem surgos az amit megtehetsz harmadik vagy negyedik randi uatan is.. de van aki par hetig var vele hogy lassa hogy az adott faszi megerdemi e azt hogy oda add magadat neki..kivanok neked sok sikert es ne siess.... nem muszaj neked lenni egy sok kozul aki a haloba kerult es utanna meg dobva lessz.. Fiatal vagy meg a csalodsra legyel okos es ne hagyd magad kihasznalni...ezer es ezer dolog van amirol lehet beszelgetni es ha van kozos tema akkor tobb talalkozas utan meglatod mennyire ertelemes vagy ertekes ez az ember neked hosszu tavon...rajtad mulik mit akarsz..
2013. jan. 12. 15:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Én mindenféle képen kapcsolatot szeretnék vele és nem fogok első randi után az ágyában landolni ezt meg mondtam neki is.

Ez a pub ilyen étterem szerű csak mindig valami meccs megy a tv-ben.

2013. jan. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!