Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz vagyok használhatok...

Ha szűz vagyok használhatok tampont?

Figyelt kérdés
minire gondoltam.. nagyon fájna?? légyszi gyors válaszokat!!!!:)

2013. ápr. 29. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg a mini tampont pont erre találták ki. :) A tampon csak akkor fáj, ha rosszul helyezed fel (nem tolod fel eléggé). Ha rendesen használod, akkor nem fáj.
2013. ápr. 29. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
5 éve használom és nem fáj, bár érdemes először minivel kipróbálni, én a legnagyobbat is gond nélkül felteszem.
2013. ápr. 29. 17:28
 3/7 anonim válasza:
Persze simán, a minivel vagy a light day változattal kezd, de én pl gond nélkül tudtam használni a normált is akkor is, mikor még nem szexeltem.
2013. ápr. 29. 17:47
 4/7 anonim válasza:
Használhatsz,de ha nem megy,ne erőltesd.Van,aki fel sem tudja tenni,amíg szűz.
2013. ápr. 29. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Persze. Aztán vagy marad szűzhártyád, vagy nem. Én nem használtam, amíg nem éltem nemi életet, nekem fontos volt, hogy ne egy tampon vegye el.
2013. ápr. 30. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Bullshit..

Valakinek rég elszakadt a szűzhártáyája sporttól, valakinek lehet soha nem is volt, majd persze, biztos pont a tampon "veszi el" :D

2013. ápr. 30. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
egy tampon nem veszi el a szüzességed te nagyon gyökér :DDD istenem ilyen válaszokatXD
2013. ápr. 30. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!